Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11-en tényleg nem...

Windows 11-en tényleg nem működnek jól a crackelt programok, játékok?

Figyelt kérdés
Reddit-en van erről egy topic, mert állítólag a TPM 2.0-al a microsoft bele tud nyúlni, hogy lehessen-e crackelni a programokat a gépen vagy sem. Ez persze sehol sincs hivatalosan megerősítve, de a beszámolók elég érdekesek. Pl. a Fitgirl verziós tört játékok gyakran 8-9 óráig települnek Win11-en, Win 10-en meg töredék idő alatt. Én még nem próbáltam ki tört programmal, de ha ez tényleg így van akkor ezért rakhatták bele ezt a tpm dolgot?

2022. jan. 19. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A defenderrel eddig is elég hatékonyan száműzték a crackeket. Bár nem értem mire fel, mert egy csomó régi játék van, aminek a másolásvédelme nem működik Win 10-en, de crackelve a játék kiválóan fut. Az volt az indoklás, hogy a kérdéses másolásvédelem olyan alacsony szinten fér hozzá az optikai meghajtóhoz, hogy rootkitnek minősítették. Így van egy eredeti játékom CD-n, de crackelni kellett, hogy fusson a modern gépen. Aztán nagy meglepetésre a multi működik nem crackelt verzióval (régi gép XP-vel, amin még működik a másolásvédelem és hitelesíti az eredeti CD-t).
2022. jan. 19. 09:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Az durva, hogy csak egy válasz jött a kérdésre? Mi van, senki nem használ ilyen programokat? Hiszi a piszi.. Gyávák országa 😂🤣
2022. jan. 19. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Windows 11-et nem használ senki. Még nem kiforrott, a gépek kevesebb mint 1%-án van fent. Még nem annyira releváns a kérdés.
2022. febr. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!