Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laggmentes minecraft szerver?

Laggmentes minecraft szerver?

Figyelt kérdés

Elején szeretném leszögezni, hogy nem, nem kisgyerekek vagyunk, csak pár 20+ éves, akik munka után szeretnének közösen építgetni.

Csináltunk magunknak egy szervert, egy gépet, ami egész nap hostolt, azonban azzal az a probléma, hogy, ha túl messze van egymástól két játékos, játszhatatlanra laggol be a játék. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? Gondolom a chunk load miatt van. Bérelnünk kellene szervert vagy ezt meg lehet oldani csak erősebb szervergéppel?

2022. jan. 17. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Mivel 20+ évesek vagytok, én mondom az én véleményemet: én biztos, hogy nem állnék le g3cizni a szerverkérdéssel, van elég baj az életben, ha játszani akarok, akkor az szóljon a játékról.

[link]

Ezt beírtam, megfogjátok és megy: 2-3-4 ezer forintos havi díjak vannak. Játszotok kb 1-2 hónapot, ennyit talán megér az egész. Fejfájás meg nincs, csak szórakozás. És ezek tuti működnek.

2022. jan. 17. 13:34
 2/7 Gofrisütő ***** válasza:
22%
Használjatok Hamachit. Az ingyenes, és az internet tele van tutorialokkal róla.
2022. jan. 17. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
2 lehet, hogy ők inkább játszanának abban a pár órában, és nem fél napokat szopnának egy olyan megoldással, ami nem tökéletes
2022. jan. 17. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

nem értek annyira minecrafthoz, de pár ötlet:

- gondolom a gépen nem akarsz változtatni pl. több ram, ha az a probléma, hogy elfogy

van pár guide neten, ami talán segít:

[link]

[link]

persze csak óvatosan, lehet valami épp ront rajta

másik opció még esetleg valami mod, plugin ami segíthet

2022. jan. 17. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyit lehet tenni, hogy valami módon előtöltitek a chunkokat és akkor kevésbé laggol utána.
2022. jan. 18. 11:45
 6/7 A kérdező kommentje:
És hogy lehet előtölteni?
2022. jan. 19. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezzel a pluginnal

[link]

2022. júl. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!