Laggmentes minecraft szerver?
Elején szeretném leszögezni, hogy nem, nem kisgyerekek vagyunk, csak pár 20+ éves, akik munka után szeretnének közösen építgetni.
Csináltunk magunknak egy szervert, egy gépet, ami egész nap hostolt, azonban azzal az a probléma, hogy, ha túl messze van egymástól két játékos, játszhatatlanra laggol be a játék. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? Gondolom a chunk load miatt van. Bérelnünk kellene szervert vagy ezt meg lehet oldani csak erősebb szervergéppel?
Mivel 20+ évesek vagytok, én mondom az én véleményemet: én biztos, hogy nem állnék le g3cizni a szerverkérdéssel, van elég baj az életben, ha játszani akarok, akkor az szóljon a játékról.
Ezt beírtam, megfogjátok és megy: 2-3-4 ezer forintos havi díjak vannak. Játszotok kb 1-2 hónapot, ennyit talán megér az egész. Fejfájás meg nincs, csak szórakozás. És ezek tuti működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!