Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az NW.js? Mire és hogyan...

Mi az NW.js? Mire és hogyan használatos?

Figyelt kérdés

Üdv. Az lenne a kérdésem hogy ez milyen program? Mostanság egyre több rpgm-nél írja hogy az NW.js profilom elavult és ez miatt problémák lehetnek. Holott én még csak arra sem emlékszem hogy ezt a programot(?) telepítettem volna.

Valaki aki járatos ebben kérem fel tudna világosítani?

A Segítőkész válaszokat előre is köszönöm.

#PC #program #NW.js #rpgm
2022. jan. 16. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szoftverfejlesztő eszköz.

Bár elég érdekes hogy hogy kerülhetett a gépedre ha semmi ilyesmivel nem foglalkozol elvileg.

2022. jan. 16. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egy fejlesztői környezet, valószínűleg a játék futtatásához kell amivel játszol.
2022. jan. 16. 19:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Játék amivel játszok gondolom ilyen programmal lehetett megírva, vagy nem tudom és vele települhetett?

Erről a játékról van most konkrétan szó:

[link]

De korábban már pár másik hasonló rpg maker-el készített játéknál is megkaptam ezt a profil-os üzenetet. Most már igazán érdekel hogy mi is ez. Illetve honnan tudnám a legfrissebb verziót letölteni(nem értek az ilyen programokhoz).

2022. jan. 16. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen, valami olyasmi.

[link]

2022. jan. 16. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm a linket. Melyiket töltsem le? A normal vagy az sdk-s verziót?
2022. jan. 16. 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Próbáld a normált, őszintén nem tudom hogy itt van-e valami gyakorlati jelentősége.
2022. jan. 16. 19:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a normált. Viszont 1 tömörített rar-t kaptam amibe már "telepítve" van a program. Még az lenne a kérdésem hogy ezt hova kéne másoljam?
2022. jan. 16. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a steames fórum alapján a játék mappájába kell bemásolni, és futtatni a benne lévő nw.exe-vel.

2022. jan. 16. 19:40
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Tökéletesen működik. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
2022. jan. 16. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Igazából egy személy van a válaszok mögött. :)
2022. jan. 16. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!