Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha barátom nem seedel vissza...

Ha barátom nem seedel vissza akkor megbüntetnek engem?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy barátomnak szeretnék nCore meghívót küldeni,csak úgy tudom ,hogy ha nem seedel vissza akkor én büntetést kapok vagy bant ez mennyire igaz?
2022. jan. 10. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha őt kitiltják, téged is kitilthatnak, ha komoly szabályszegést követett el. Például az inaktivitás miatt kiesőknél sem büntetik a meghívó felet, így a seedkötelezettséget elmulasztók esetén sem várható ilyen mértékű tiltás. Akkor tiltanak téged is, ha idióta a meghívottad és valami olyan hülyeséget csinál, ami nem megbocsátható dolog (mert árt a közösségnek), pl. aránycsaló programmal akarja kiváltani a seedkötelezettséget.
2022. jan. 10. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ meg a pontos megfogalmazást, így eldöntöttem hagyom énkább a meghívást.Mégegyszer köszönöm a szépen megfogalmazott választ.👍💪
2022. jan. 10. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én anno sok embert meghívtam mindegyiket kidobták nekem nem lett bajom.
2022. jan. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!