Meddig fogja birni? Nem omlik össze a közeljövőben?
Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot, Win 7 Home van rajta. nincs hozzá dvd olvasó, nem akarom újrarakni a cuccot, jelenleg nem is tudnám, de mindegy ez nem lényeg. Mennyivel stabilabb a win7 mint az xp? xp-vel brtam kb egy évig ha jól megcsináltam, esélyes hogy e ztovább fogja birni, s nem kell ujrarakni a cuccot?2010. szept. 8. 15:07
1/5 anonim válasza:
Azt is kérdezhetnéd ennyi erővel, hogy esik-e a hó karácsonykor... Ki tudja? Stabilabb, mint az xp, de ettől még tönkremehet akár 1 hónap alatt is, de lehet, hogy több évig húzza.
2/5 anonim válasza:
Ha torrentezel hamar hazavágja a rendszert(3hónap max) Nálam így volt miután nem töltöttem 1xre 7et csak 1-2őt így már 2hónapja bírja az XP
3/5 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy milyen a user. :)
Nálam xp is 2-3 évig bírta, pedig extrém felhasználónak számítok.
Jelenleg win7-em van, akkor tettem fel, amikor kijött. Asszem 2009 augusztus. Azóta sincs semmi bajom vele.
4/5 anonim válasza:
Torrentnek meg semmi köze ahhoz, hogy meddig bírja a rendszer. A usernek van. Ha hülye hozzá, minden szart letölt, nem tudja kezelni az esetlegesen felmerülő problémákat, nincs tisztában azzal, hogyan tudja elkerülni a vírusok 98%-át, azokon semmilyen op rendszer nem segít.
5/5 anonim válasza:
Win7 kicsit stabilabb, azaz, hogy kicsit később kell újrarakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!