Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csinálja ezt a CS:GO ?

Miért csinálja ezt a CS:GO ?

Figyelt kérdés

Új egeret vettem és én mindig a Mouse4-el guggolok, na itt viszont csak akkor tudok hogyha elötte nem lövök mármint lövés közben nem tudok guggolni de betűkkel meg tudok.

Valaki segít hogy mi a gond ?

2022. jan. 6. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen egered van? Lehet h van egy maximuma az egyideju inputok szamanak
2022. jan. 6. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Havit MS1001, tegnap jött meg.
2022. jan. 6. 23:22
 3/6 A kérdező kommentje:
De nagyon rossz így játszani, remélem ez javítható vagy nem tudom de borzalmasan rossz így hogy billentyűzeten kell guggolni. :/
2022. jan. 6. 23:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem megszokott és elveszi a figyelmem hogy azt is nyomni kell, mellesleg rohadt kényelmetlen.
2022. jan. 6. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz "gamer" valami, hogy tud világítani, hanem olyan képességei vannak amikkel könnyebben/pontosabban/jobban tudsz játszani. Az 5 ezer forint körüli cuccoknál a design-ban teljesedik ki minden, de képessége nem lesz. Kábé mint egy 2000 forintos teszkós irodai egér, aminél a világítást fizeted meg pluszban.

Amelyik egér tud is valamit, azt pedig meg kell fizetni, legalább dupla ennyiért (és levonva a felárazást, mivel az értéket nem ad a terméknek, csak a vevőt húzza le), és 10-15 ezernél (felár nélkül) indulnak azok amiket használni is lehet, nem csak örülni annak hogy világít. Ez az egér pár hónapja még 3800 forint volt, black friday és karácsony miatt ment fel 6-7 ezerre. Az input limit pedig egy gyártási érték, azt nem tudod felülbírálni.

2022. jan. 7. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem megfelel de az hogy rossz ez az input az káosz. :/
2022. jan. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!