Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ? Total Commander: 2 kérdés

? Total Commander: 2 kérdés

Figyelt kérdés

8.01 verziót használom és Windows XP-t.

Be lehet állítani, hogy ne kérdezzen rá az .ini fájlok másolására, hanem másolja át mindet?

Be lehet állítani priorizálást? Azt szeretném, hogy a Total Commanderben a másolás/áthelyezés akkor is ugyanolyan tempóban haladjon, mint mikor nem használok semmilyen programot. Amikor pedig használok valamilyen programot, akkor az lassuljon le, ne pedig a Total Commander.

2022. jan. 4. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen lelassulásról beszélsz? Sok kis file másolása lassabb lesz, mint kevés nagy file másolása, függetlenül a használt programtól. Rákérdezni meg arra kérdez rá, ha valami már létezik a cél oldalon vagy ha csak olvasható file-t akarsz törölni/mozgatni. De arra meg lehet nyomni egy "igen mindre" opciót.
2022. jan. 4. 15:58
 2/11 Szirty ***** válasza:
Fogalmam sincs mit akarsz. A kérdésedből számomra ez nem derül ki.
2022. jan. 4. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez válasz-e a kérdésre:

"Unfortunately Windows XP can not limit disk I/O priority. Only thing you can do is change process priority in task manager and this affects to whole .exe process and its cpu resources"

[link]

".ini fájlok másolására"

Egészen pontosan mit másolsz? Miért pont az ini fájlok?

2022. jan. 4. 17:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat, szükséges lehet kiegészítenem, hogy értsétek a kérdést. Az .ini fájlok másolására akkor szokott rákérdezni, amikor képeket másolok, legalábbis ezt figyeltem meg. Ilyen ablak jön fel: [link] És addig nem megy tovább a másolás / áthelyezés, míg nem nyomok valamire. Tehát lehet, hogy 10 mp-cel azután fog felugrani ez az ablak, miután elmegyek a géptől és mondjuk 15 percig távol vagyok, akkor 15 percig nem csinál semmit.

Köszönöm 3-as! Választ kaptam kérdésemre!

Szirty! Ezt a kérdést is én tettem fel, hozzá tudsz szólni valamit? Van rálátásod?: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Előre is köszönöm!

2022. jan. 4. 17:59
 5/11 Szirty ***** válasza:

Nem tudom mit hogyan csinálsz, de ha képeket másolsz akkor desktop.ini filet miért is akar törölni?

Az .ini file nem kép, a törlés nem másolás.

2022. jan. 4. 20:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat, áthelyezésről van szó, nem másolásról.

Tudom, hogy az .ini fájl nem kép, de azt figyeltem meg, hogy amikor a képeket áthelyezem akkor szokott erre rákérdezni.

2022. jan. 4. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne jelöld ki az ini-t vagy kapcsold ki a rejtett fileok törlését a megerősítést.
2022. jan. 4. 21:07
 8/11 A kérdező kommentje:

A sok kimásolt mappa közül nem nézem végig mindet egyesével, hogy melyikben van .ini fájl.

Hol tudom kikapcsolni a rejtett fájlok törlésére való megerősítés kérdezést?

2022. jan. 4. 21:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Thumbs.db fájlra is rá szokott kérdezni.
2022. jan. 4. 22:15
 10/11 Szirty ***** válasza:

"Hol tudom kikapcsolni a rejtett fájlok törlésére való megerősítés kérdezést?"

Configuration -> Options -> Misc -> Get confirmation before:

Overwriting/Deleting hidden/system files

Beállítások -> Általános beállításak -> Vegyes -> Kérjen megerősítést: Rejtett/system file törlésekor/felülírásakor

Pipa kikapcs

2022. jan. 5. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!