Windows XP-ben Hol tárolja a rendszer a biztonsági mentéseket? És hogyan lehet törölni, amikre már nincs szükségem?
hmmm, érdekes...Egyszerűen csak a "C:\"-be tette.
Viszont egy másik kérdésem van és úgy gondolom, hogy akik erre a kérdésre tudtak volna válaszolni, azok nagy valószínűséggel a következőre is tudnak válaszolni: A rendszer-visszaállítási pontokat hova menti a rendszer és a régieket, amikre már nincs szükségem hogyan lehet törölni?
https://www.youtube.com/watch?v=sdLNULXprj4
Szerintem szinte minden ezután felmerülő gondodra itt megtalálod a választ.
(2-es! Ami a Rendszereszközökből futtatható "Biztonsági másolat" program)
Köszönöm 3-as!
4-es! Nem látok törlésre lehetőséget, de úgy vagyok vele, ha 1-2 mp alatt létrehozta, akkor nem foglalhat sok helyet, ezért nem éri meg vele foglalkozni. Bár nem tudom...
5/ Nem találtam rendszereszközöket. Nem a felügyeleti eszközökre gondolsz? Nálam ott nálam nincs. [link]
Ezen funkció tudtommal csak a win7 -ben jelent meg és a win10-ig azt használják. [link]
Te talán a rendszer-visszaállításra gondolsz, ami elég vérszegény valami.
Inkább a Macrium Reflect free tendszermentőt használd CD/pen-ről bootolva. Megbízható. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!