Windows XP: Hogyan lehet kikapcsolni a bejelentkezéskor mindig felugró "Új hardver" ablakot?
Valamit nem ismer fel.
Esetleg tiltsd le az eszközkezelőben, ha nem találsz mindenhez drivert.
Eszközkezelőben valahol látszik egy sárga kérdőjel, gondolom.
Vagy tiltás (x), vagy driver szükséges ahogy írták.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az apró részletekre nem figyeltem, magára az Új hardver ablakra ki van írva, hogy „Hálózati vezérlő”. Elsőre meglepett, mivelhogy internetem van, nem volt vele problémám. Aztán rájöttem, hogy: laptop-ot használok és a kijelzője néhány hónapja tönkrement, helyette pedig monitort vásároltam és szereltem be. Ekkor mivelhogy a kijelzőbe volt beépítve a wifi, ezért az már többé nem működött, így tehát USB-s wifi-t használtam onnantól. Majd később a programok közül töröltem a kijelzőben lévőt, mivelhogy azt már nem használom. Hát ez történt velem.
Az eszközkezelőben van még 3 másik sárga kérdőjel, de azoknak most nem nézek utánuk, mert a gép rendesen működik (azaz majdnem teljesen.....). Majd, ha ismét feljön az Új hardver telepítése felület, akkor utána nézek azoknak. Idáig 1 újraindítás után nem jött fel az Új hardver ablak.
Azt a sok pont-ot pedig inkább egy másik kérdésben írom le, mivelhogy az egy másik téma. https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!