? XP: Irányíthatatlanná vált az egerem és parancsikonok sokaságát hozta létre...
Először is, egy egér magától értetődően csinál ilyet, nagyobb valószínűséggel kaptál be egy vírust.
Másodszor, a parancsikon nagyon könnyen megkülönböztethető az eredetitől: XP-n még az alapértelmezett neve is "Parancsikon"-nal kezdődik valamint az ikon bal alsó sarkában van a parancsikont jelentő kis nyilacska
Eset Online csökkentett mód + hálózattal.
Ezt futtatnám elsőre. Ingyenes ellenőrzés> [link]
Be kell állítani első alkalommal! Elég csak a C-re futtatni.
Az okot nem írtam: Az asztal, amin van az egér barázdás és mivel lézeres az irányítása, ezért ugrál.
Nem "Parancsikon"-nal kezdődnek nekem a parancsikonok, valamint a bal alsó sarokban sem volt nyíl, ugyanis ki volt kapcsolva. Ezt most átállítottam, így tehát már látszanak a nyilak. Köszönöm!
Barázda az okozhat meglepetést, legalább nem vírus.
Mappában vannak ikonok ahogy írod, és nincs nyíl; de megnyílnak azért az oldalak?
7-es! A beállításokat meg kell tudnia jegyeznie a gépemnek. Bár az is igaz, hogy lassú a gépem, egy újratelepítés nem ártana.
8-as! Köszönöm ezt a megoldási lehetőséget is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!