Honnan tudom letölteni, és használni a Microsoft Outlook nevezetű levelező programot?
Figyelt kérdés
Nem találom a start menüben2021. dec. 29. 00:14
2/8 anonim válasza:
Megveszed, és használod.
.... vagy ....
Választasz helyette egy stabilabb, megbízhatóbb, szabványkövetőbb, tök ingyenes levelezőprogramot. Pl. Thunderbird.
Egyik előző munkahelyemen Outlookot használtak, utána kimondhatatlan megkönnyebbülés volt a váltás Thunderbirdre. De az Outlooknál még a néhai Outlook Express is jobb volt. :D
3/8 anonim válasza:
A fizetős Microsoft Office programcsomag - ami elérhető előfizetéses Microsoft 365-ként ( [link] ) vagy egyszer fizetendő Office 2021-ként ( [link] get-started-with-office-2021 ) - része.
A Windows 10-ben van beépített, könnyített levelező, a Posta:
De van teljesen ingyenes, nyílt forrású, multiplatform alternatíva - mint például a Mozilla Thunderbird:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, régen ingyen adták a windowshoz.
2021. dec. 29. 00:41
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Jah, értem. Köszönöm.
2021. dec. 29. 01:11
7/8 anonim válasza:
Egy Outlook Express nevű program volt ingyen a géphez. A Sima Outlook akkor is pénzbe került. A mostani ingyenes a Posta nevű, legalábbis Windows 10-ben.
8/8 anonim válasza:
A Windows 10 Posta levelező szolgáltatása tökéletesen megfelel, én is ezt használom (ha csak nincs szükséged az Outlook egyéb funkcióira). A Gmail mellett az Acetelecom-os email is megy rajta (freemailt, egyebet nem próbáltam). Jelenleg 4 email fiók van beállítva és minden funkció tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!