D paríció ubuntun? Hogyan?
Figyelt kérdés
Ma tettem fel linuxot windows xp mellé, még kezdő linuxos vagyok, de gyorsan tanulok (pl megfelelő felbontást már sikerült megoldanom, sis mirage 3 graphics videókártyára).
A gondom annyi lenne, hogy az ubi csak a C meghajtóm látja, a D-t nem (helyekben csak egy 105GB fáljrendszert lát, 250GB merevlemezem van, szal 1 145 GB-os partíció, amit nem lát. Ezt hogyan lehetne megoldni? Hallottam, hogy valamit fel kell tenni, amivel csatolni lehet a kötetet, légyszi, segítsetek!
Még annyit, hogy ezzel a videókártyával van esélyem asztali efekkteket használni? Ha igen, mit tegyek fel hozzá?
2010. szept. 7. 14:09
1/2 A kérdező kommentje:
Most látom, elírtam, partíció akart lenni :D
2010. szept. 7. 14:27
2/2 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, csak rossz helyen kerestem :D
2010. szept. 7. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!