Az F22 Lightning ,a JASF Jane's Advance Strike Fighters, az ACE Combat és a Project Wingman demó honnan tölthető le olyan formában ami nem vírusos?
Arról hallottam, hogy Steam-en lehet olyat csinálni, hogy megveszem, és ha mégsem kell a játék 2 órán belül visszafizetik az árát, de ki sem szeretném addig fizetni amíg egy demót ki nem próbáltam, régen ez tudtommal úgy ment, hogy lehetett demót letölteni mielőtt bármit is fizetett folna az ember.
Már az is nagy segítség lenne ha valaki tudná hová kellene ezt a kérdést kiírnom, milyen fórumba? (Facebookon pl. semmi ilyesmi csoportot nem találtam.)
Még találtam hozzá újabbakat amiket szeretnék kipróbálni, bár lehet ezek hasonlóak csak más hadszíntéren, ezt nem tudom, nem értek hozzá.
Úgy tűnik ezekből sem tudok demót letölteni :D
A következőkről van szó:
Strike fighters project 1
Strike fighters 2 vietnam
Strike Fighter 2: Europe
Aztán ezt is szívesen kipróbálnám:
Falcon 3.0: Hornet: Naval Strike Fighter
És ami még infó: nem ismerek játék fórumokat sem, tehát egyáltalán nem tudom hol kellene kérdeznem, azért írtam ide. (Gondolom nem Prohardveren vagy hasonlón kellene kérdeznem :) )
Bár ha ezek közül valamelyik olyan hardcore szimulátor amit 50 gombbal lehet csak játszani az nem érdekel, csak amihez elég néhány billentyű, és nincs a teljes billentyűzetre, meg plusz shiftre, meg ctrl-re kiosztva valami funkció :D
No most ,hogy szétkommenteltem a saját bejegyzésemet előre is köszönm ha valaki tud segíteni.
És ezeket miért olyan nehéz vagy lehetetlen megtalálni? Hiszen közülük pl. az ACE Combat egy nagyon népszerű játék ,még én is hallottam róla aki egyáltalán nem jártas a témában!
Azt pl. tudom, hogy a teljes játékokat ezek közül amit soroltam elég sok esetében a Steamen meg lehet venni, csak én szerettem volna előtte demóban kipróbálni, hogy egyáltalán szeretném-e megvenni!
Akkor ezért ajánlgatja mindenki a GOG-ot, mert ott az O betű az Old-ot jelöli :D
Akkor majd próbálok ott nézelődni hátha van harci repülős. Kérdés, hogy van-e demójuk, mert anélkül én nem vásárolok az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!