Érdemes jelen pillanatban Windows 11-re frissíteni?
Elsősorban arra gondolok, javul-e vagy csökken a rendszer (és a rajta futtatott játékok) teljesítménye, erőforrás igényesebb-e a Win10-nél, illetve vannak-e idegesítő, az általános használatot negatívan befolyásoló bug-ok, hiányosságok. A Windows Update szerint alkalmas rá a gépem.
Hardver:
AMD Ryzen 3 3250U
Radeon RX Vega 3 2 GB
8 GB DDR4
256 GB SSD
Hidd el, nem egyik napról a másikra fognak az informatikusok, sem a hétköznapi emberek win10-ről 11-re.
Divat meg a Windows 10, várj még vele. Szerintem meg érdemes hagyni, amég nem biztonságosabb (ugyan ráépül a win10-re szóval eleggé biztonságos)
Ha pedig annyira szeretéd, esetleg külsőre, win 11-et, nézz róla videókat :D
Én azt gondolom, hogy egyelőre 10-esről még egy nagyfrissítés által ingyen hozzá lehet jutni a 11-hez, ha és amennyiben a megemelkedett rendszerkövetelményekhez alkalmas a géped (ami egyáltalán nem biztos, nekünk a családban 2 gépünk van: mindkettőn Windows10 futott, az egyik alkalmas volt a 11-re, azt rögtön frissítettem is rá, ahogy lehetséges volt, a másik gép csak minimálisan van használva, az nem is alkalmas a Windows 11-re, így az maradt 10-es.)
Szerintem azért érdemes frissíteni 11-re (ha alkalmasnak jelzi a rendszere a gépet rá), mert nem vagyok 100%-ig meggyőződve arról, hogy Windows 10-ről örökké ingyen lehet majd frissíteni 11-re. Szerintem el fog jönni egy pont, amikor max. torrentről tudod lehúzni (de az internetes validálás ott nem tudom, hogy valósulhat majd meg sikeresen), vagy méregdrága pénzért meg tudod vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!