Miért nem jó a windows 10 telepítés után?
Elrontottad a telepítést.
Így kellett volna telepítened: [link]
Biosba be sem kellett volna lépned! (új gépnél)
Mondom én, hogy szoktam csinálni. Kismilliószór telepítettem már.
1. [link] innen szed le a mediacreationt az oké. De NEHOGY KÖZVETLENÜL PENDRIVE-RA rakasd. A franc se akar utána cmd parancssorban turkálni. Válaszd, hogy csináljon isot az asztalra.
2 Rufust letöltöd. Kiválasztott pendriveot és isot betöltöd. Uefi-t válaszd ki új gép esetén jó eséllyel jó lesz, ha legacyt- akarna majd kiírja a bootoláskor és max csinálsz akkor egy olyat.
3. Bootolás a pendriveról, egyéni telepítés, törölj minden partíciót a kis 100 mb-os rendszert is. MAjd csinálj egy újat, megmondja, hogy készít magának rendszerpartíciót még fogadd el. Aztán telepítsd rá a legnagyobb méretűre a win10-et végén, ha újraindítja a gépet és megint a telepítő jönne be az elejétől húzd ki a pendriveot lépj vissza a bioszba és válaszd a boot managert, hogy legyen az első. Ha nincs ilyen az ssd-t és kész.
Na végül sikerült megoldani :)
A bootban ssd-re volt állítva, úgy nem volt jó. Át állítottam hdd-re, és így már működött! Jól telepítettem fel, működik :) Azért köszi a válaszokat!
Tehát ha egyszer kiveszed a HDD-t (vagy tönkremegy) akkor az SSD többé nem fog bootolni.. :(
(ezt nevezik hibás telepítésnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!