Hogyan lehet kikapcsolni Win 10-en a jelszó vagy pin kód kérését?
Beállítások->fiók->bejelentkezési lehetőségek:
A csúszkákat KI állásba húztam, a Bejelentkezés szükséges: soha
Win Hello pin kód eltávolítva.
NETPLWIZ->Számítógép használatához jelszót és felhasználó nevet kell megadni: pipát kivettem.
Eredménye pedig bejelentkezéskor nem kér pin kódot, de jelszót viszont igen. Ráadásul 1 helyett 2 felhasználónév van bejelentkezéskor. Mindegyik ugyan azzal a névvel, de az egyikhez be tudok jelentkezni a Microsoft fiók jelszóval, a másik viszont fogalmam sincs mi lehet.
Újra kellett telepíteni, egy feltört program eltüntetése miatt, mert teljesen meghülyült a gép tőle. Eredeti win 10, Microsoft fiókkal lett telepítve. Telepítéskor formázva lett az egész meghajtó, külön SSD-n van a windows. Ásztán még 2x feltelepítettem mert azt hittem valamit elrontottam, de már sokszor csináltam és mindig jó lett. A második meg amiatt kellett mert sikerült letörölnöm a Microsoftos felhasználónevemet a másikkal meg nem tudtam belépni.
A netplwiz-nél összesen 1 felhasználó látszik, rendszergazda jogosultsággal. És nem is kell több.
Jelenleg csak eredeti programok vannak feltelepítve.
OneDrive-al sosem foglalkoztam, de valamiért vissza rakta az asztalra a fájlokat, okozhatja ez a beállítási hibákat?
Ha helyi fiókos telepítéskor nem adtál volna meg jelszót, akkor most nem kérne jelszót.
(miért szivattad meg magad?)
átváltottam helyi fiókra, de így elvesztettem a rendszergazda jogosultságomat. A microsoft fiókra visszaváltáskor pedig nem kaptam vissza.
LUSRMGR.MSC-ben sem tudom módosítani
Emiatt nem tudom elindítani a NETPLWIZ-t, de még egy rendszer vissza állítást sem.
4! csak microsoft fiókkal lehet telepíteni, nincs más lehetőség.
Most volt időm, ismét újra telepítettem, és a problémán továbbra is megmaradt.
6/ természetesen lehet helyi fiókkal is telepíteni.
Pro és felette simán választható
Home esetén utp kábelt kihúz és visszalép..
pro van, de csak 2 lehetőséget adott:
- Microsoft fiók
- biztonsági kulcs (vagy hasonló), de ekkor nem termék kulcsot kérte, hanem egy pendriveot
kb 6 éves a gép, és nem előszőr telepítettem. Mindig így csináltam... szóval valami változott a win 10-be.
Eredetileg Win 7 prot vettem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!