PowerPointtal kapcsolatban szeretnék érdeklődni...??
Szeretnék csinalni egy ppt bemutatót itthon, viszont csak 2007-es PowerPointtal tudom jelenleg megcsinálni, egyébként tanórára kell, ahol az interaktív táblán szoktuk a bemutatókat megnézni. És gőzőm sincs, hogy a tábla milyen verziókat támogat..
A kérdésem az lenne, hogy ha itthon a 2007-essel megcsinálom a bemutatót, ráteszem egy pendrive-ra, elviszem az iskolába, a táblába beteszem a pendrive-t és megnyitom onnan a bemutatómat, akkor a tábla hibátlanul, ugyanúgy megjeleníti a ppt-met, vagy a fejlettebb PowerPointok nem támogatják a régebbi verziókat? Vagy mi történne ha esetleg bármilyen más laptopon megnyitnám a pendrivem-ról a bemutatót? Ugyanúgy kiadja? Nem számít a verzió?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha regisztrálsz egy hotmail, vagy outlook emailt, akkor online ingyen használhatod a legújabb verziót!
Sőt, a 365 öt! Ingyen!
Ha meg szeretnéd venni, (365) ezt egy legális Ázsiai disztribútoron keresztül megteheted. Én évek óta veszek innen különféle aktiváló kulcsokat. Sose csalódtam! Egy MS. Office 365 11,33 Euró 1 évre. 370-el x= 4192.-Ft. Tehát havonta 350.-Ft.
Ha érdekel, segítek, lépésről lépésre!😊
Mivel diák vagy, ha közoktatásban tanulsz, akkor "ingyen" (az adófizetők pénzén), legálisan hozzájuthatsz az Office365 ProPlus csomaghoz:
3-as barátunk ki is egészítette a repertoárt.
(2-es.)
2#
"online ingyen használhatod a legújabb verziót!"
Elég nagy sértés hogy az MS hozzámvág ilyen netes f* st
Jaa értem, ez tényleg igaz…
szóval ha visszatérünk a kérdésemhez, akkor mindegyikőtök szerint a 2007-est nem fogja a tábla támogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!