Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Half-Life2 Hogytudnám felgyors...

Half-Life2 Hogytudnám felgyorsítani?

Figyelt kérdés

Az a bajom amikor elakarom indítani eszméletlen sokat tölt és pályák közben is ez hogyan tudnám megakadályozni

Gépem: Core2Quad 2,8Ghz

DDR3 6Gb

Ati Radeon HD5770 DDR5 1Gb

Nos, ez a gép mindent visz a Pacmantől kezdve a Dirt2 -ig

De nekem a Half Life 2 Sokat tölt, de amikor már betöltött pályák közben akkor nemszaggat eggyáltalán csak lassú a töltés, és ez hogytudom kikerülni valami patch vagy más?

2010. szept. 5. 13:25
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Valószínűleg sehogy, egy már egy 1000 éves játék. A géped hozzá képest pedig egy atomerőmű. Egyébként ha ez megnyugtat, nekem is sokáig tölt a többi játékhoz képest. Pedig nem rég vettem meg eredetibe az Orange Box -ot 1990 pénzért. Eredeti játéknál pedig a Steam -en keresztül folyamatosan jönnek a frissítések.

Szóval azon kívül, hogy a legújabb Chipset, VGA driver -eket használod nem sok mindent tehetsz.

Vagy RAID -ba kötsz pár vinyót, esetleg vehetsz SSD -t ha sok lóvéd van. :P

2010. szept. 5. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2010. szept. 5. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Vedd lentebb a grafikát 800x600-ra ha még így is lassan tölt akkor közepesre a színmélységet, tudom ronda lesz de nem kell annyit várni a töltésre.
2010. szept. 5. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!