Film hangja élvezhetetlen?
>>> "AC-3, ID:1, Codec ID: 2000", amit láttam az infóba. Sem a TV-n (USB-n), sem a gépen nem lehet hallani a beszédet rendesen, a film avi.
>>> Ha mkv a film (hurrá), és a hang ue, mint fent, akkor is gyatra.
>>> Ellenben, mkv-t, AC-3, >>>ID:2, Codec ID: A-AC3<<< hanggal nézek, annak jó a hangja. Pl Avatar filmnél kimondottan jó.
Azt hittem a LED TV-vel minden fog működni, a régi CRT TV-nél nem volt ilyen gond DVD lejátszón keresztül.
Most akkor vadászgatni kell a letölthető 10 verzió közül..., hogy élvezhető legyen?
Nc-n tag vagyok, eleve gyengén lett feltöltve az adott film? Gondolom, ha csak a hangot konvertálnám, maradna ue a helyzet mivel a forrás adott.
Köszi.
Vagy a TV-m nem megfelelő? Nem rég ment tönkre a Panasonic sík képcsöves tv-m, rátukmáltak egy gyenge TV-re )Sharp)?
Amúgy nekem jobban tetszett a CRT képe is, digitális ide vagy oda, a hangja is öblösebb volt.
Zenében is a bakelit lemezek, egész más hangminőséget produkáltak egy analóg HIFI erősítővel (de akár a cd-k is). Az mp3-tól meg menekülök... DD
Köszi a választ.
Marad a ID:2, Codec ID: A-AC3, úgy nézegessem a sample-ket...?
Számítógépen próbáltad?
Ott a lejátszó szoftverek lehet több, részletesebb infót és választási lehetőséget adnak.
Van sokféle hang kódolási rendszer. Ezeket kell ismerje az eszköz (szofter), ahhoz, hogy megfelelően élvezehtő módon tudja lejátszani...
persze a tartalmak kódolója is hibázhat.
A fájlok nében szerepel a létherhozó nick-je. Leginkább ez jelenthet valamféle minőségi biztosítékot. Csak egyszer kell rátalálnod ki készít neked megfelelőt.
....de simán lehet a TV készüléked fogyatékos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!