Mi baja lehet az msnemnek? SÜRGŐS!
Betölt, elindul a bejelentkezés, de most már több, mint egy órája próbál bejelentkezni, semmi hibaüzenet, csak "forog" a zöld meg a kék emberke :S Jelenleg ez lenne az egyetlen kommunikációs lehetőségem, mivel a telefonom besz*rt és bezártak a lakásba úgy, hogy nincs nálam kulcs...
Mitől lehet?
és igen, tudom, hogy tiszta röhej a jelenlegi helyzetem :D
20/L
Ha ennyire sürgős, lépj be valami webmessengerről (myvipnek is van ilyenje) :D Remélem a jelszavadat tudod :D
Hát remélem kijutsz a lakásotokból ^^
Mindkettő megvolt és semmi O.O
ráadásul tökmindegy, mert senki nincs fent msnen, akivel beszélni akartam volna... rohadt vodafone smst meg csak azzal a kóddal tudnám használni, ami a TELEFONOMBAN van....
hogy lehetek ilyen szerencsétlen...?
de anyám is jófej.... itthagy a lakásban kulcs nélkül, tudja, hogy nincs telefon, erre még be is zár a biztonság kevéért...
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!
Semmi ismerősöd nincs fent msnen akit megtudnál kérni, hogy küldjön édesanyádnak egy sms-t?:D
A további ötletekből meg így hirtelen kifogytam az msn terén. Marad a "majd megjavul, ha nem lesz rá szükség"... még mindig az előző voltam :D
Kellett nekem hazajönni hétvégére O.O
Elvileg anyum születésnapját tartottuk volna tegnap délután, de eső miatt elmaradt a szabadtéri sütögetés... este iszonyúan fájt a fejem, úgyhogy maradtam, ma mennék haza, de NEM TUDOK!!! és fogalmam sincs, hogy anyum mikor végez XD
mégegyszer: SEGÍTSÉÉÉG!!!
Paraméterek: első emelet, tetőtér tulképp, két bukóablak van, talán kiférnék, de alattam beton, úgyhogy problémás... dupla ajtó van, kívül rács, asszem csak a rács van bezárva.... de nem férek ki semmiképpen :D
na jó, válsághelyzetet van, úgyhogy kiírtam egy másik kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__114692..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!