Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Keresek egy programot ?

Keresek egy programot ?

Figyelt kérdés

Adatvédelmi oldalon kéri " korlátozza a Cortain-t . Windovs 10 van a gépre telepitve , ezt a funkciót hól találom meg mert keresgéltem de nem ott ahól kellett volna . A veboldal linkje itt található : [link]

Valaki aki nálam lényegesen okosabb van tippje ?

Köszönöm a segitséget mindenkinek így előre is !

2021. nov. 18. 12:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Remek spam oldal, mesés
2021. nov. 18. 12:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó , meg van a megoldás . Fel kell telepiteni a gépre és ennyi . azt gondoltam , hogy a win 10-et telepítve ez felkerül a gépre autómatikusan . Hát nem ,ezt külön kell telepiteni . Legalább is ennyire jutottam , vagy talán rosszul kombinálok és teljesen rossz írányba gondolkodom ?
2021. nov. 18. 12:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyáltalán nincs fent, az még jobb, mintha korlátoznád.

Ha nem használod, felesleges telepíteni.

Az oldal meg egyenesen rémes.

2021. nov. 18. 12:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ezt most nem mondod komolyan, hogy azért telepítesz bármit is a gépre, hogy utána letilthasd - csak mert egy német oldalon ezt olvastad? :D

Holnap meg jön a következő kérdés: miért nem működik a tálcán a kereső? :)

2021. nov. 18. 12:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Válasz majd nem mindenkinek . Nem fogom fel telepiteni a programot mert nem tetszik . Viszont a Ccleaner.exe naponta több ezer nyomkövetöt talál és őket szeretném el lehetetleniteni . Kapom emailban a sok nem érdekel reklámot meg a zsaroló levelet , bár igaz lenne de már nagyon benne vagyok a korban , veb kamerám nincs és mikrofonom se de azt állitják a barom arcúk , hogy a hereverő heverőn kényeztetem magam és erröl videó felvétel is van . Gondolom vannak sors társaim akik hasonló cipőben vannak . Nos , őket akarom ki iktatni ha egyáltalán lehetséges . Ehhez keresek valami megoldást . Ki mit ajánl azon kivűl , hogy vigyem a gépem a kukába 5 kg-os samuval szétverve ?
2021. nov. 18. 13:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ccleaner.exe naponta több ezer nyomkövetöt talál"

- mutatnál egy képet erről a napi több ezer nyomkövetőről? Vagy csak a naponta meglátogatott oldalak sútejeit tartod nyomkövetőknek?

Ha annyira zavarnak a sütik, a böngésző adatvédelmi beállításaiban tiltsd le az összes süti elfogadását, és akkor nem lesznek. (lesz majd más probléma)

Azzal, hogy szétb@rmolod az operációsrendszert, ezek a problémák nem fognak megszűnni!

Ezek mind felhasználó által generált dolgok. (user error)

A saját "internet fogyasztási" szokásaidon kellene változtatnod.

Ha úgy állítod be a böngésződet, hogy bezáráskor ne tartsa meg/törölje az előzményeket, nem maradnak sütik a gépeden!

Ha nem kattintasz minden szir-sz@r linkre, ami eléd kerül, nem adod meg minden kétes oldalon (mint pl. a linkelt) az adataidat, email címed, nem lesz tele a fiókod szeméttel.

De ha már ez történt, akkor állíts be szűrőket a beérkező levelekre, hogy csak a valóban fontos dolgok érkezzenek a bejövő mappába, a szűrtek meg kerüljenek törlésre, hogy ne találkozz velük.

Ahelyett, hogy a Ccleanert (ami önmaga egy Potentially Unwanted Application - igen 20 éve, az XP idéjében még hasznos volt hozzáértő kezekben, de ez az idő már elmúlt, rossz irányba fordultak a program fejlesztői) használod, telepíts reklámblokkolót (uBlock Origin, AdBlock) a böngésződbe, futtass rendszeresen (hetente) teljes víruskeresést a rendszereden (vírusirtó+Malwerebytes), havonta indítsd el a Windows beépített Lemezkezelőjét, és állítsd be az email fiókod szűrőit.

Vagy telepítsd újra a rendszert, indulj nulláról X havonta (ami oly nagy divat lett manapság, mint probléma megoldó eszköz).

2021. nov. 18. 14:03
 7/16 A kérdező kommentje:

6/6 Nem tudok képet küldeni a követök találatáról . Lehtséges , hogy a sütiket nyomkövetöknek ismeri fel a program .A szűrök már rég be lettek állitva és hetente át is nézem őket . az uBlock és az AdBlock is fut . Leht , hogy már üldözési mániám van . Valoban sűrűn telepitik ujra a rendszert ? Az biztos ki ver mindent aztán szedi össze a sok salátát . Nálam annyi a baj , hogy nincs telepitő lemezem és nem ismerek senkit aki tudná futtatni a telepitést , persze jó pénzért mindent lehet , de én rokkant lettem és a havi bevételem 53 ezer forint . N em panaszkodni akartam csak jelezni anyagi korlátaimat.

Köszönöm a kimeritő választ !

2021. nov. 18. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez fáj.

2021. nov. 18. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:

"Nem tudok képet küldeni a követök találatáról . Lehtséges , hogy a sütiket nyomkövetöknek ismeri fel a program ."

- billentyűzet jobb felső sarkában PrntScr/PrtScr billentyű > Win billentyű vagy kereső > paint > Ctrl+V > Mentés/mentés másként > névadás a képnek (pl.: nyomkövetők) és mentés az Asztal-ra (bal oldali menüből kiválasztva) > böngészőben [link] megnyitása > Feltöltés megkezdése > alul link kimásolása (copy) > kimásolt link hozzászólásba beillesztése

"A szűrök már rég be lettek állitva és hetente át is nézem őket . az uBlock és az AdBlock is fut ."

- a szűrőket nem kell nézegetni, egyszer kell őket jól beállítani

pl. ha tudod kiktől kapsz rendszeresen (naponta/hetente) levelet/hírlevelet, akkor azoknak az email címeit beleteszed egy szűrőbe, hogy ezen feladók levelei érkezzenek a bejövő mappába, a többi kerüljön törlésre.

- vagy szavakra állítasz be szűrőt (a kiszűrendő levelekben rendszeresen szereplő szavakat felsorolva teszed szűrőbe ). pl.:

1. ha tartalmazza a bitcoin, hacker, fizess, heverő, kényeztet, stb. szavakat

és/de

2. nem tartalmazza a gumimaci, varangyosbékuci, lepkesz@r szavakat

akkor törlés

"Leht , hogy már üldözési mániám van ."

- lehet... :)

"Valoban sűrűn telepitik ujra a rendszert ? Az biztos ki ver mindent aztán szedi össze a sok salátát ."

- igen, a Windows 10 megjelenésével olyan szinten megkönnyítették a rendszer telepítését, hogy ujj gyakorlatnak számít a dolog (többé-kevésbé), így nem kell pl. helyreállítással foglalkozniuk egy vírusfertőzés után (legfeljebb a nem mentett adataik miatt megy a siránkozás)

- hozzáértő kezekben, hosszú évekig nincs szükség rendszer újratelepítésére!

"Nálam annyi a baj , hogy nincs telepitő lemezem és nem ismerek senkit aki tudná futtatni a telepitést , persze jó pénzért mindent lehet , de én rokkant lettem és a havi bevételem 53 ezer forint . N em panaszkodni akartam csak jelezni anyagi korlátaimat."

- rengeteg tutorial található a neten ezekről a dolgokról mind írott, mind videó formátumban

A Windows 10 letöltése [link]

Tiszta lappal: A Windows 10 tiszta telepítése [link] startfresh

Windows 10 telepítési útmutató [link]

Windows 10 telepítés lépésről lépésre [link]

Windows 10 tiszta telepítés [link]

Windows 10 telepítés kezdőknek https://www.youtube.com/watch?v=ZjBfe7OTlDY

2021. nov. 18. 14:58
 10/16 anonim ***** válasza:

a CCleanert pedig jobb, ha letörlöd, ugyanis találtak bennne "nem odaillő kódot"

A "nyomkövetés" és hasonló cuccok pedig csak reklám/scam, próbál rávenni, hogy vedd meg az über-hiper-szuper védelmi programjukat.

Ne telepíts semmi olyat, amit nem használsz, vagy amiről nem tudod, hogy micsoda.

Az ilyen klínereket pedig felejtsd el

2021. nov. 18. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!