Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11 Insider Preview-eól...

Windows 11 Insider Preview-eól hogyan tudok a végleges verzióra váltani?

Figyelt kérdés
Windows 11 Pro Inside Preview 21H2 Build 22489 Dev channel ez va most a gépen jelenleg.

2021. nov. 14. 15:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán érdemes? Mert ez a verzió újabb mint az október 5-én megjelent Stable verzió.
2021. nov. 14. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
sok értelme nincs váltani...
2021. nov. 14. 15:43
 3/4 Thunderfairy ***** válasza:
Még kell 1-2 év mirre megbizható lesz a Win 11. Ez a rendszer még nagyon új.
2021. nov. 20. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálam atomstabil (a Win10-zel mindig több gondom volt) és örülök, hogy nem olyan ocsmány a felülete, mint a 10-nek.

Kérdező

A Dev-ről sehogy. :( A dev-en levő verziót sokára adják ki, de akkor se teljesen azt adják majd ki, hanem addigra a dev megintcsak előrébb fog járni.

A Beta channel-ről lehetett volna okt 5 környékén.

Tiszta telepítés kell. :(

Vagy esetleg most átmész a beta channel-re és azt egy idő után beéri a hivatalos release, akkor válthatsz. Esetleg release preview-ről.

Én beta-n vagyok, kisebb bugok vannak jelen, bosszantóak, de sajnos a Win10-nél is volt ennyi, mindig.

2021. nov. 21. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!