Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítség nem engedi újra a...

Segítség nem engedi újra a számító gép?

Figyelt kérdés
Jó napot lenne egy olyan problémám hogy én még mindig szeretem a windows 7 et és véletlen ugyan arra a particióra raktam 64 bitesre 32 bitest és most megvanzavarodva a gépem próbáltam újra megcsinálni pendriverol és valami boot cmd hibát ir tudnátok segiteni?
2021. nov. 14. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi a pontos hibaüzenet?

Kezd nulláról: a telepítőben töröld a particiókat, hozz létre újat, és oda telepíts.

2021. nov. 14. 14:23
 2/13 A kérdező kommentje:

Még a telepőt se nyissa

A Windows nem indult el. Lehetséges, hogy a közelmúltban történt hardver- vagy szoftvermódosítás okozza. A probléma megoldásához:

1. Helyezze be a Windows telepítőlemezét, és indítsa újra a számítógépet.

2. Válassza ki a nyelvi beállításokat, majd kattintson a "Tovább" gombra.

3. Kattintson a "Számítógép javítása" gombra.

Ha nem rendelkezik ezzel a lemezzel, kérjen segítséget a rendszergazdától vagy a számítógép gyártójától.

Állapot: 0xc0000225

Információ: Váratlan hiba történt.

Ezt irja angolul de nincs hozzá cd-m

2021. nov. 14. 14:30
 3/13 A kérdező kommentje:
"A fájl verziója nem kompatibilis a windows verziójával a számítógép rendszeradatai között tekincse meg hogy a program x86 (32bit) vagy x64 (64 bit) verziójára van e szükség majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával." be tudok lépni az op rendszerbe de mindenre joformán ezt irja ki
2021. nov. 14. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha pendrive-ról telepítetted újra, akkor azt tedd be.
2021. nov. 14. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Ah, tehát be tudsz már lépni a Windowsba. Mit akarsz telepíteni, amire ezt írja?

Ha jelenleg 32 bites a rendszer, persze hogy nem enged 64 bites programokat telepíteni.

2021. nov. 14. 14:45
 6/13 A kérdező kommentje:
De az a windows már nincs meg igy töltöttem le egy másikat megbootoltam a pendrivot braktam artol indittottam el a biosban es de nem engedi..
2021. nov. 14. 14:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Be tudok lépni a windowsba de szinte elinditok akármit 32 bitest is kilökődik ez az üzenet és idegesít raknám rá azt a 64 bitest mert előzőleg az volt rajta csak 3 éve nem raktam újra es most ebbe futottam bele
2021. nov. 14. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
A pendrive-ra jól írtad ki az iso fájlt? [link]
2021. nov. 14. 14:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen teljes mértékben mert ha belépek a windowsba jelzi hogy rendben meg van bootolva.. Csak az újra inditásnál irja ki mikor itt elindítanám azt irja amit leirtam
2021. nov. 14. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:

"ha belépek a windowsba jelzi hogy rendben meg van bootolva"

Ez magyarul mit jelent? Mit akarsz vele mondani? Mert önmagában értelmezhetetlen ez a mondat.

Hogyan került a Windows 7 ISO a pendrive-ra? Mivel és hogyan készítetted?

2021. nov. 14. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!