Nyomkövetök letiltása?
A kérdésem az lenne mit tegyek , hogy a nyomkövetök le legyenek tiltva ?
Asztali PC , windows 10 van telepitve.Ha böngészek akkor több ezer nyomkövető van a gépemen. CCleaner telepitve van, az mutatja , naponta törlöm vele őket de ezek a halászgatók ujra rám akaszkodnak . Beállitottam a nyomkövetök tiltását de mintha kikerülnék vagy a franc sem tudja hogyan teszik . Biztos van olyan hekkelt program amelyik ezt lehetővé teszi számukra . Pro és contra , ha van az egyik akkor létezik más ellene . Van erre valami használható verzió vagy program ? Ha valamiben nem voltam világos egyértelmű vagy ki felejtettem valamit akkor kérdezz .
Mindednkinek előre is köszönöm a segítséget !
Trollok most ne bántsatok légyszi .
"több ezer nyomkövető van a gépemen"
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
Ccleaner helyett elég lenne, ha úgy állítanád be böngésződet, hogy kilépéskor törölje az előzményeket.
#5: Milyen reklámblokkolót? Milyen szűrési listákat állítottál be?
Mellesleg milyen böngészőt használsz?
"Nem böngészek mindenféle gagyi oldalakon , jófogás , facebook ,email és társai oldalakon mozgok , de akkor is ez kiakaszt."
Na a Facebook éppen a nyomkövető sütijeiről híres.
"Persze kapom a buta reklámokat emailomra"
Az meg spam, az más miatt (megadtad az e-mail címedet nyilvános helyeken, a kéretlen reklámleveleket nem tanítod meg a spamszűrővel) van.
"Törlöm az elözményeket kilépéskor de még akkor is sokan vannak."
Akkor ott valami más is van a háttérben, nem csak a böngésző.
Érdemes lenne teljes körű kártevőkeresést végezni - lehetőleg csökkentett módban ( [link] ) több féle önálló kártevőkeresővel vagy rendszerinduláskor induló kártevőkeresőkkel ( [link] ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!