Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudnám letölteni a...

Honnan tudnám letölteni a Photoshopot magyar nyelven?

Figyelt kérdés
Magyarul szeretném, mert angolul nem sokat tudok, olvastam hogy megjelent magyar nyelven is, de nem tudom letölteni sehol! Valahol le tudnám tölteni magyarul?
2010. szept. 4. 01:18
 1/4 anonim ***** válasza:

fölösleges

ha már a letöltése sem megy egyedül ,akkor biztos,hogy a használata meg mégúgyse

2010. szept. 4. 03:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Előttem szolónak annyi, hogy nem beszólogatni kell, hanem segíteni... Különben ne járj ide többet, és főleg ne tegyél fel kérdést, ha valami nem megy majd neked...

A válaszom pedig: www.szoftverbazis.hu , vagy www.letoltes.com

De egyébként beírod a googleba, hogy Adobe Photoshop magyar letöltés, és kiadja a találatokat. Viszont szerintem biztos, hogy csak próbaverziót fogsz majd tudni letölteni, azt pedig majd 30 napig fogod tudni használni. Remélem segítette, üdv.

2010. szept. 4. 04:43
 3/4 anonim ***** válasza:

az elsőnek van teljes mértékben igaza.

töketleneknek felesleges a képszerkesztők etalonját használni.

pont olyan, mint amikor csimpánzokat alkalmaznak a könyvelőirodában, mert a munkabérük néhány darab banán...

2010. szept. 4. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Majd Idővel megtanulom:) Másodiknak: Köszi a segítséget!
2010. szept. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!