Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak, ha a Sony...

Mit csináljak, ha a Sony Vegas nem akarja kirenderelni a videómat?

Figyelt kérdés
Egy egész napos vágás után már rájöttem,hogy nem a legstabilabb program, de azért mégis örülnék, ha oly sok együtt töltött óra után méltóztatna működni." An error occurred while creating the média file. The reason for the error could not be determined." Eddig jól működött, többször is rendereltem belőle kis részeket renderelésképpem.

2021. nov. 5. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom nem a legszebb megoldás, de megpróbáltad, hogy több részben exportálod? Azután meg egy másik programban összevágod a kirenderelt videókat.
2021. nov. 5. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy esetleg próbáld ki a davinci Resolve-ot. Egy nagyon profi program, és ingyen van. :)
2021. nov. 5. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
van elég szabad hely? Kb. 15 éve használtam utoljára Vegas-t akkor nagyon - nagyon sok szabad hely kellett neki.
2021. nov. 5. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A supportot [link] kérdezted, mit mondtak?
2021. nov. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!