Az frissithet majd windows 11re?
aki az előző frissiteseket lefrissitette?
kiirta, hogy alkalmas ra az eszkozom stb...
de most akarom majd eltavolitani az eddigi frissiteseket meg ujratelepiteni a win 10et mert belassult a laptop
az a kerdes, hogy ezutan majd tudom frissiteni win 11re?
A Microsoft az ingyenes Windows 11 frissítés lehetőségének nem adott meg lejárati dátumot (egyelőre).
Itt csendben megjegyezném, hogy a Windows 7/8.1 -ről Windows 10-re való ingyenes frissítés is működik a mai napig. Pedig annak volt hivatalos lejárati dátuma.
Tehát bőven ráérsz megvárni, míg kinövi a gyermek betegségeit.
Amúgy én frissítettem, nekem eddig hibátlan.
"most akarom majd eltavolitani az eddigi frissiteseket meg ujratelepiteni a win 10et mert belassult a laptop
az a kerdes, hogy ezutan majd tudom frissiteni win 11re?
de kellenek hozza azok a frissitesek amik elotte voltak? mert azokat akarom letorolni mert csak lassít"
Most akkor Windows 11-re szeretnél frissíteni, vagy csak az a gond, hogy valami miatt belassult a gép?
utolsó
az a baj hogy most belassult a gép es torlnem az elmult frissiteseket
es majd ezutan telepiteni a win 1qet ha megjon a hivatalos frissitese
Ha így is úgy is újra akarod telepíteni a rendszert és mindenképpen Windows 11-et akarsz, akkor megspórolhatsz egy telepítést, ha 11-el telepíted újra vagy frissíted már most.
A Windows 11 letöltése [link]
nem akarom még most, megvarom meg kiforrjon
csam azt akartam, hogy ha torlom az eddig frissiteseket es nem fogom ezekutan frissiteni, akkor megkapom e a win 11 frissítést??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!