Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem küldi el a leveleime...

Miért nem küldi el a leveleimet a GMAIL?

Figyelt kérdés
már hetek óta nem küldi el a csatolt fájlokat,most pl. össz.14,92 Mb-ot akartam elküldeni,de kiírja h.művelet folyamatban aztán órákig semmi,beállításoknál se tudtam semmit kezdeni..mi lehet a baj,a fájlméret sztem nem gáz...
2008. dec. 12. 13:54
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és néha mégis elküldi de nagyon hosszú idő után.....
2008. dec. 12. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
lassú a neted, a szolgáltató tiltja a google protokollját, nem megfelelő böngésző beállítás, vírus, ezek mind mind okozhatják és még 1000 dolog
2008. dec. 12. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Pl. nekem jellemzően akkor nem küld el levelet, főleg ha nagyobb melléklet is van hozzá, ha nagyon lassú az internetkapcsolat. Pl. ezt okozhatja egy észnélküli mennyiségű letöltés is.
2008. dec. 12. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:

a válasz roppant egyszerű! azért mert szar a gmail, persze nekem is az van de szar ez tény és való :)

persze a net lassúsága is nagyban befolyásolja működését és szolgáltatásait

2008. dec. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!