Faékegyszerűségű videószerkesztőt tud ajánlani nekem valaki?
Nem vagyok nagy informatikai szakértő (de tényleg nem), ezért olyan videószerkesztőt keresek, ami tényleg nagyon egyszerűen kezelhető. Gyorsan megtanulható a használata (legalábbis alapszinten).
Elvárásaim a videószerkesztővel kapcsolatban:
-Bele lehessen tenni több hanganyagot.
-A hangrészt lehessen vágni.
-Bele lehessen tenni több képanyagot (sima képet; még csak animációra vagy áttűnésre sincs szükségem).
-Az általa készült fájl feltölthető legyen youtube-ra, vagy könnyen olyanná konvertálható legyen.
Igazából a régi Windows Movie Maker teljesen jó lenne nekem. Csak állítólag azt már legálisan nem lehet letölteni.
Ha a Windows Movie Maker szerű megoldást keresed, akkor Microsoft Fényképek alkalmazás videó szerkesztése (Windows 10)
Videó létrehozása vagy szerkesztése a Windows 10-ben [link]
Filmek létrehozása a videó szerkesztővel [link]
Vagy nézd meg ezeket [link] hátha valamelyiket szimpatikusnak és "faékegyszerűnek" találod. :)
Szia nekem az eredeti MS oldalról régen letöltött verzió van meg. Hogy ez így külön jogtiszta-e azt nem tudom. Viszont minden Windowsom eredeti volt. Így valószínűleg ez is.
Tölem itt tudod letölteni: [link]
Ez a valamikori Windows Live Essential, aminek része a Movi Maker is.
Az openshotosat kipróbáltam. Az elég jó.
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!