Mi az oka, hogy a Far Cry 6-ban mimden gyönyörű medium beállításokon, de a növényzet ha kicsit is közel megyek hozzá borzasztóan(pixelesen, szögletesen, töredezetten)néz ki?
Tudom, hogy már jó régi config de 45 fps-el lazán megyek veleközepes beállítások mellett, és minden más meg gyönyörű is. Emelett a mai játékokat is szépen kihajtja medium beállításokkal.
Akkor miért ez a növényzeti pixelhiba, légyszíves segítsetek!
A játék is eredeti!
-i5-2500k
-Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
-16 Gb HyperX Fury RAM
-Win 10 pro (eredeti)
Ha jól rémlik van a játékban egy olyan gyári " beállítás ", hogy ha a VRAM-ból kifut a játék akkor alacsonyabb felbontású texturákat kezd el használni itt-ott. Szerintem nézd meg, hogy mennyi VRAM van használatban és ha maxhoz közeli érték, akkor könnyen elhet, hogy emiatt van a dolog.
Annyit meglestem, nálam mediumon pl 3600-3900 között kér, maxon sem sokkal megy feljebb 4200-4400 a low pedig 3200-3300
Nekem is annyit kér a csúszka, ugye a kartya 4gb-os, 3,9-ig kb a max rajta, jelenleg olyan 3,6-ot ker szóval meg beleesek a tartományba. Illetve ha a vegetation-t felnyomom ultrara (mondom hátha a növenyzet szebb lesz) akkor sem fut bele a pirosba a csík, de nem lett jobb :/
Komolyan nem tudom mi lehet a baj.
Full hd-ben nyomom csak, nem raktam fel 1440-re. De amúgy ha feltolok minden ultrara, akkor is csak annyi, hogy visszamegy 15-20 fpsre a game... az meg mar játszhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!