Szerintetek ez az üzenet igaz? Ma kaptam messengeren.
Helló! Ez az üzenet a messenger-től van. Az utóbbi időben sok panasz volt a messengerre,hogy egyre lassabban működik. A követkzők az okok: messenger-re egyre többen jelentkeznek be,és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni,hogy te tényleg rendszeresen használod a messenger-t.Ezért következő a kérésünk: küld el ezt ez üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következő 2 héten belül nem küldi el,megmutatja nekünk,hogy a messenger-ét nem használja, és lelesz törölve a messenger-ről,hogy több hely legyen. Tehát küld el ezt tovább a barátaidnak és kérd meg őket is,hogy küldjék tovább,hogy a messengeren tudjanak maradni. Bocsi de ez tényleg nem vicc, már 8871 embert töröltek.
Ezt az üzenetet kaptam ma.
Tipikus lánclevél, kamu, baromság.
Arra apellál, hogy az alábbi mondatra
"Aki ezt az üzenetet a következő 2 héten belül nem küldi el,megmutatja nekünk,hogy a messenger-ét nem használja, és lelesz törölve a messenger-ről,hogy több hely legyen."
beijedsz és továbbküldöd az üzenetet. Ne dőlj be neki.
Én néhány éve kaptam meg ezt az üzenetet. Soha nem küldtem tovább, nem foglalkoztam vele, és a fiókom még mindig él, nem történt semmi.
Kamu levél, ne foglalkozz vele.
"tobb hely legyen"
a Foldon embereknek legyen hely termelni meg lakni?
miert nem olyan ismeretlen feleaduju uzenet erkezik hogy
aminek tartalma csak! ennyi:
"Ha nem fizetsz torolve leszel!
Most megfizetsz mindenert!"
sajnos hasonlok vannak amikben bizony nem nevtelenek, nem szegyelnek szamlaszamot kuldeni hova mennyit utalj
Zsarolo virus se kell csak zsarolo uzenet
Évekkel ezelőtt indult útjára.
A facebook a mai napig nem tudja ezeket kiszűrni?
Szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!