Windows 10 újratelepítése?
Figyelt kérdés
Újra kellene telepítenem a Windows 10-emet, de miután bementem abba, hogy "Eszközteljesítmény és -állapot" abban a fülben az "Újratelepítés" alatt rá kéne mennem a "További információ" - ra de valamiért akárhányszor rákattintok egyszerűen nem ad ki semmit, csak tölt. Szegény nagyon oda van már, és nagyon lassú, kisgyerekek kezében volt a laptop. Már újra is indítottam, és vártam is eleget de nem jó. Én csinálok valamit rosszul, vagy esetleg van erre valami más módszer? Vagy már csak egy szerelő a megoldás?2021. okt. 23. 11:03
1/2 anonim válasza:
Pendriveról szeretnéd újra rakni, vagy csak alaphelyzetbe állítani?
2/2 anonim válasza:
Van elég hely rajta?
Keresőbe írd be: lemezkarbantartó és nyomj entert, válaszd ki a windows tartalmazó lemezt (általában a C), mikor feldobja az ablakot nyomd meg a "rendszerfájlok törlése" gombot, az új listában pipálj ki mindent és nyomj OK-t, majd hagyd jóvá a törlést. (eltart egy ideig, míg végez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!