Van ilyen Program?
Nekem olyan program kéne PC-re ami konkrét mozdulatokat képes egymás után végrehajtani.
Azaz érzékeli: ha húzom az egeret, ha lenyomva tartom valamelyik egér vagy más billentyűt, ha "Ctrl + C"-t nyomok, entert nyomok stb... és ezeket képes sorrendbe megjegyezni és ha akarom megismételni ezt a mozdulatsort.
Pl: Kijelölök egy szövegrészt, nyomokt egy Ctrl+C-t, kikattint a TXT-be, nyomok egy Ctrl+V-t.
És ezt a műveletet bármikor végrehajtja egy hotkey gombal.
Azt meg tudom oldani hogy a szöveg amit ki kell jelölni az mindig ugyanott legyen, de kb minden héten ezt meg kell tennem 50x és kéne rá egy egyszerűbb megoldás.
Ismerem a shortkey-t és autoclicker programokat, de nagy megváltás lenne ha valaki tudna nekem ilyen programot mondani ami kell nekem.
Előre is köszi.
#2: Instant megoldás nincs, mivel sokféle weboldal van, sokféle felépítéssel.
#3: Ez az egész első blikkre egy klasszikus "browser automation"/"web scraping"-feladatnak tűnik - le kell kérni egy weboldalt, a lekért HTML-struktúrából meg ki kell bányászni a 2 soros szöveget (ami biztos, hogy egy adott HTML-elemben helyezkedik el a HTML-struktúrán belül), majd meg kell nyitni egy, a gépen tárolt szöveges állományt és megkeresni benne az előzőleg lekért 2 soros szöveget - erre léteznek a különböző programozási nyelvekhez ezt megkönnyítő keretrendszerek/könyvtárak, szóval aki jártas benne, annak ujjgyakorlat, csak a weboldal feltérképezésével (hogy hol van benne a keresett szöveg) kell pepecselni.
5: Egyetértek, ujjgyakorlat, de ez is idő. Egyeztetsz, megírod, leteszteled, átadod, akkor kérni fog még kisebb módosítást, ez mind időbe kerül. Az idő pénz. Tehát pénzt kér az, aki megcsinál bármilyen munkát. De amint írtam, ha hasznot hoz a kész program, akkor megéri.
Van még lehetőség, hogy ha van jó ismerőse aki vállalja ingyen, vagy csak egy pizzáért és üdítőitalért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!