István Pintér kérdése:
Miért nem indul a "HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION" játékom ?
Figyelt kérdés
Megvettem még májusban a HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION játékot PC-re a STEAM -en .
Akkor játszottam vele csak single player módban aztán pihentettem kicsit !
Júliusban ismét játszani szerettem volna de a játék indítás után " Sign in Error , Error encountered while signing into Xbox Live " problémát dob ki , ha retry-ra nyomok akkor meg csak próbálkozik és semmi sem lesz!
Azóta többször próbáltam de semmi .
A játék újratelepítése sem oldotta meg a problémát!
Csak single módban szeretném végigvinni a játékokat nem akarok multizni!
Ha a játékfájlok épségét ellenörzöm azok rendben vannak .
Hol lehet a probléma ?
Köszönöm
#Steam #HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION
2021. okt. 16. 18:29
1/3 anonim válasza:
A hibára keresve többen is belefutottak ebbe, keress rá te is.
2/3 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a megoldást . Egy Steam oldalon írták ,hogy a Windows rendszerbeli hitelesítő adatokba be kell menni és ott kitörölni a XblDevice Key -t utánna megy a játék ! Vezérlőpult / Felhasználói fiókok / Hitelesítőadat kezelő / Windows rendszerbeli hitelesítő adatok , ott a listában megtalálható a XblDevice Key azt törölni és működik a játék !
2021. dec. 21. 18:31
3/3 anonim válasza:
Kösz azok nevében, akiket érint (engem nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!