Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul a "HALO: THE...

István Pintér kérdése:

Miért nem indul a "HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION" játékom ?

Figyelt kérdés

Megvettem még májusban a HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION játékot PC-re a STEAM -en .

Akkor játszottam vele csak single player módban aztán pihentettem kicsit !

Júliusban ismét játszani szerettem volna de a játék indítás után " Sign in Error , Error encountered while signing into Xbox Live " problémát dob ki , ha retry-ra nyomok akkor meg csak próbálkozik és semmi sem lesz!

Azóta többször próbáltam de semmi .

A játék újratelepítése sem oldotta meg a problémát!

Csak single módban szeretném végigvinni a játékokat nem akarok multizni!

Ha a játékfájlok épségét ellenörzöm azok rendben vannak .

Hol lehet a probléma ?

Köszönöm

#Steam #HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION
2021. okt. 16. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A hibára keresve többen is belefutottak ebbe, keress rá te is.
2021. okt. 16. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a megoldást . Egy Steam oldalon írták ,hogy a Windows rendszerbeli hitelesítő adatokba be kell menni és ott kitörölni a XblDevice Key -t utánna megy a játék ! Vezérlőpult / Felhasználói fiókok / Hitelesítőadat kezelő / Windows rendszerbeli hitelesítő adatok , ott a listában megtalálható a XblDevice Key azt törölni és működik a játék !
2021. dec. 21. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Kösz azok nevében, akiket érint (engem nem).
2021. dec. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!