Hogy tudok saját rendszert írni meglévő win 10-ből?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok hogy eltávolítani fölös dolgokat és betenni hasznos dolgokat. A frissítésekből is elegem van! Egy jól beállított windovs kb 8000 óra munka de évente összeomlasztja a microsoft! Ez a frissítgetés olyan mint a kocsit adnának el! Nincs fék majd kiad a gyártó egy távoli frissítést és lesz, kormányt az árúházbol tölthet le, és ülést nem engedélyezünk mert biztonsági kockázatot jelent, a biztonsági övtöl meg nem tud beszállni! De azért vegyed meg! És választhatsz hogy autóval akarsz elszállítani 100 tonnát vagy biciklivel tólni! Ez utobbi hasonlat a windows és linox közötti külömbséget szimbolizálja!
Androidnál főzött rom-om volt ios-nál is, xp-ből is sajátom volt, most a windows 10 van soron, instrukciót keresek ahol elindulhatok, saját win10 telepítő összeállítására!
Egy kulcsszó, egy link egy fórumhoz, bármi ami rávezetjet a megoldásra. Előre is köszönöm!
A fenti sok zagyvaság után én nem hiszem, hogy olyan nagyon profi lennél. Ha ennyire profilennél oprendszer turkálásban már régen megtaláltad volna. És neked 8000 óra beállítani egy windowst? (csak súgok egy évben 8760 óra van, tehát ha napi 8 óra akkor is legalább 3 év alatt jön ki a 8000 óra). Ha neked 3 évig tart egy windowst beállítani ott igen nagy bajok vannak.
2021. okt. 13. 19:39
3/4 A kérdező kommentje:
Kössz az infót, a költői túlzást ingerültségemben mondtam. De 1 éves használat után az egyik szoftverem átlépte a 2000 órát és afk nem számít egy másik több min 1000-nél tart, kb napi 16 órát ülök gép elött. Ennek az időnek a fele avval megy el hogy a hibásan megírt win10 folzozgatom. Sajnos dilettáns vagyok, kiadja a hibakódot és google-n ott vagy hogy kell megjavítani a hibát. Már kb 2gb-nyi dll file-t töltöttem le a legnagyobb 137kb-os. És 75000ft-ot kért a microsoft a telepítőért 2019-ben! Workstaton-re kiadott limit edition szoftver. Most telepítettem 3x újra nullázta a számlálókat és már kevesebb mint 30 nap alatt 400 óra van az egyik szoftverben ami nem is fut állandóan! Köszöntem a segítséget innen boldogulok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!