Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítene valaki 3d mark...

Captain Frájer kérdése:

Segítene valaki 3d mark vantage problemben?

Figyelt kérdés

Üdv! Letöltöttem a kérdésben említett programot és akárhányszor nyútom vele a gépet nem pontozza a teljesítményt...Vagyis p0 minősítést ad, de lehetetlennek képzelem, hisz nem egy harmatgyenge gépet nyúzok vele:

Intel core 2 Quad Q6600 @4Ghz

GTX 260 oc

A többi összetételt cserélgetem, csak azt nem hiszem el, h ezzel a procival és vidikarival egy pontot sem ad rá. Esetleg valahol aktiválni kell a programot vagy mivel kell rábírnom, hogy pontozzon?

2010. szept. 1. 22:03
 1/1 P.O.C. ***** válasza:

Én meg nem kínlódnék vele. A pontszámok nem bizonyítanak semmit se, max csak a haverjaid előtt villoghatsz vele.

A játékok a lényegesek, ha azok kielégítően futnak akkor fölöslegesen parázol..

A kérdésre válaszolva: szerintem valami codec zavarja be, esetleg frissítsd a DirectX-et és a VGA driver-t.

2010. szept. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!