Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshophoz értetek?

Photoshophoz értetek?

Figyelt kérdés

Most kezdem el tanulni a photoshop-ot és arra lennék kiváncsi, hogy ti, hogyan kezdtétek el, mikkel próbálkoztatok a kezdetekkor és, hogy most mire használjátok?

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2021. okt. 9. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon az alapoknál leragadtam, mert őszintén szólva nem érdekelt az egész, meguntam.

Persze ez nem azt jelenti hogy unalmas és nincs értelme megtanulni.

2021. okt. 9. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én eleinte videókat néztem ⅖, aztán a rajztáblám miatt kezdtem el használni, rámentem az ecsetre és belevetettem magam, majd közben jöttek a megoldások, ahogy új dolgokat szerettem volna alkotni. (Több réteg, színek, tükrözés, stb.)

Aztán megismertem a különböző kijelöléseket, vágómaszkokról néztem videókat, szűrők, megpróbáltam magamnak új frizurát adni, a szobámat átfestettem, ilyesmik.

2021. okt. 9. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Én nem :D
2021. okt. 10. 01:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Akinek nem szükséges a munkájához, az maradt az alapoknál, ahogy az 1. válaszoló írta.
2021. okt. 10. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!