Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Törölhetetlen mappa! (? )

Törölhetetlen mappa! (? )

Figyelt kérdés

Amikor letöröltem az MP3-mamról a zenéket, az egyik mappát egyszerűen nem tudtam törölni! Teljesen üres, próbáltam WinRAR-ral, hogy archívumba rakom és vele együtt törlöm, de nem sikerült. XP-n is próbáltam, azt írta ki hogy "A könyvtár nem törölhető, mert nem üres" (?!?!)(Win7-et használok)

Nem olyan fontos, de érdekelne...

2010. szept. 1. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Unlocker:

[link]

Ezt tedd fel, menj a mappára, ott az unlocker, és válaszd a törlést. Egy kicsit szenved utána volt,nincs.

Vagy ha egyszerűbb megoldás kell, akkor formázd az Mp3-at.

2010. szept. 1. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a tünet szektorhibára utal.

Próbáld meg leformázni a meghajtót, de akkor az MP3-ad beállításai is törlődni fognak.

Ha azt írja, hogy az eszköz használatban van, akkor valószínűleg a windows7 használja ReadyBoostra/vagy a kártevőeltávolítót innen futtatta.

ne aggódj, ezt a windows update mappát a gép ujraindításával tudod csak törölni (microsoft knowledge base alapján nekem is ment)

A ReadyBoost gyorsítást a meghajtód tulajdonságában tudod kikapcsolni.

2010. szept. 1. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetném annak a fájlnak a letörlését. Higyjél a win 7 nek, ha kiírja, hogy a könyvtár nem üres. Vszinüleg az MP3 működéséhez szükséges filek vannak benne, és olyan nyelven, amit a win nem lát, csak érez. ( gondolj csak olyanra, hogy a szinvak nem látja a zöldet. Akkor hogy ne piszkálja, elég zöldre festeni.) Ugye érted?
2010. szept. 1. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Formázás
2010. szept. 2. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha leformázod az mp3-at, azt a filét ő sem fogja bántani. Megpróbálhatod. De ha annyira akarod, kisavazhatod.
2010. szept. 3. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Már mértne törölné? Ha a windows/linux formázza akkor az utána csont üres lessz. Mondjuk az más kérdés ha MP3-al formáztatod.
2010. szept. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!