Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen program?

Van ilyen program?

Figyelt kérdés

nemsokára vizsgázom,és nagyon sok tételt kell még megtanulnom rajta is vagyok a dolgon de ennyit képtelenség megjegyezni.

van olyan program,vagy valami amivel le tudom kicsinyíteni a tételeket és olvashatóan ki tudom őket nyomtatni? Vagy a nyomtatón hogy kellene beállítani?

2021. okt. 5. 11:18
 1/4 Pelenkásfiú ***** válasza:
83%

Nyomtatáskor megadhatod, hogy hány oldal kerüljön egy lapra.

Ennél egyszerűbb nem nagyon van.

2021. okt. 5. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A puskázással nem mész semmire, csak átvered magad... https://www.youtube.com/watch?v=hMloyp6NI4E
2021. okt. 5. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Betűméretet beállítod még általad olvasható icipici méretűre (pl. 3-4) és úgy nyomtatod ki. (a tételek ettől még ugyanolyan hosszúak maradnak :)
2021. okt. 5. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Tehát szabálysértő magatartáshoz kérsz itt segítséget?

Van egy nagyon jó módszer erre a problémára, úgy hívják, hogy tanulás. Ha ez valami egyetem vagy hasonló és nem vagy képes megtanulni időre a tételeket akkor nem vagy alklamas az adott szakra ennyi. A mi időnkben kb. a fele az évfolyamnak az első 2 évben kibukott, és pont azok buktak ki akik ilyenek voltak mint Te. Az, hogy ma elrgudossa őket az "egyetem" a végzésig az szégyen, tudjuk, hogy miért mert fejpénzt kap az egyetem, meg stb. de utána a szakmádban szívni fogsz nem kicsit, és leszel pl. diplomás krumpli sütő a mekiben, mint oly sok társad. De találkoztam már Tesco pénztárban olyannal aki előzőleg jelentkezett hozzánk gyakornoki pozícióba (nem került be, de végzett végül a szakmai karrierje csúcsa Tesco pénztáros lett).

2021. okt. 12. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!