Az USB egér nem működik ha bedugom a nyomtató USB kábelét. Ez ma jött elő, eddig rendbe volt. Mit és hol kellene ellenőriznam a PC-men?
Figyelt kérdés
#USB egér #usb nyomtatókábel
2021. okt. 5. 10:21
1/7 anonim válasza:
Próbáld másik portba dugni az egeret, lehet valami IRQ probléma.
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem jó. Így meg nem tudok nyomtatni. IRQ probléma mi az? Próbáltam nem usb egeret, de arra sem reagál a gép.
2021. okt. 5. 11:02
3/7 A kérdező kommentje:
Na, asszem sikerült :) A pc hátuljába dugtam az usb egeret így müködik. Köszi szépen!!!!
2021. okt. 5. 11:06
4/7 anonim válasza:
- eszközkezelőben az "egér" és az "usb vezérlők/generic usb hub" driverek eltávolítása, gép újraindítása (windows telepíteni fogja újraindítás után a drivereket)
- ha ez nem segít az egér gyártójának oldalán utána kell nézni, van-e friss driver hozzá, illetve az alaplap supportján friss usb driver keresése
5/7 A kérdező kommentje:
A kölyökkutyám megrágta a nyomtató usb kábeljét, én leszigszalagoztam, de kiderült az volt a hiba, ment a kukába. Ezért nem ment az egérrel sem együtt, szerencsére volt itthon másik kábel. Köszi a válaszokat!!! :)
2021. okt. 5. 13:09
6/7 anonim válasza:
:) kend be a kábelt egy kis borsos chili szósszal, nem fordul elő többé ilyen "baleset" :)
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Köszi :) Az tuti!!! Jó tipp! :)
2021. okt. 5. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!