A szamitogepem nem akarja futtatni a DivX Playert igy nemtudok filmeket nezni mitt tegyek? SEGITSÉG
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 08:05
11/15 anonim válasza:
Még a Windows Media Player se megy kodec nélkül.
12/15 anonim válasza:
Szerintem töltsél le kodekekeket, pl. ace mega codecs pack és próbáld meg újra vagy tényleg töltsd le a vlc vagy kmplayert
13/15 anonim válasza:
Én semmilyen codecet nem telepítettem, de a Jetaudio így is mindent visz. Valóban jó a VLC, de tényleg csak azoknak, akik szeretnek bütykölni. Olyan, mint zenelejátszóban a Foobar. Nekem az sem jött be, pedig tényleg szépen szól.
(a Jetaudio zenelejátszónak is szintén szép hangú)
De nem arra ajánlom, mert a playlistje nem a legjobb. Viszont videójátszónak király! Én utálom a körülményes szoftvereket, higgy nekem, jót akarok! Ha én már azt állítom valamiről, hogy király, akkor az!
14/15 anonim válasza:
Én VLC-t telepitettem a Mozilla Firefox-ba is, kiválóan működik.
15/15 anonim válasza:
Én is ezt ajánlom:
Csak a Quicktime-ot kell telepíteni hozzá, ha azt is le akarsz játszani, (mert az ugye apple tulajdon) de a többit tudja :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!