Milyen videószerkesztő programokat ajánlotok?
Szeretnék majd a jövőben belekezdeni a videózásba, mert van egy jó ötletem, amivel kapcsolatban gyártanék videókat, csak a helyzet az, hogy jelenleg nulla a tudásom ilyen téren és mielőtt belevágok, időben szeretném elsajátítani az ehhez szükséges dolgokat.
Megköszönném, ha ajánlanátok valami jó programot videóvágásra, ami lehetőleg ingyenes (vagy ha nem, akkor nem egy vagyonba kerül, de szerintem kezdésnek az ingyenes jobb) és viszonylag átlátható egy kezdő számára is. Az, hogy magyar nyelven legyen, nem feltétel, tudok angolul is. Letölthető legyen Mac-re. Fontos, hogy tudjak vágni, képeket beszúrni, feliratokat rakni, legyenek bizonyos effektek, ilyenek… Meg láttam olyanokat nem egy videóban, hogy az illető a laptopja vagy telefonja képernyőjét beszúrta, és ott mutogatott valamit, ezt hogy kell? Ehhez is kell valami külön program?
Illetve bármilyen tanácsot szívesen fogadok akár a videóvágással/szerkesztéssel, akár a videózással kapcsolatban.
Milyen VGA és CPU?
Tartalomfüggő is milyen felbontás szükséges. Van amire bőven jó a 1080@30 sőt 1080@24. De ma már a 4K kamerák és megjelenítők korszakában sok területre kell a 4K@30 vagy akár a 4K@60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!