Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik folyamat felelős, hogy...

Melyik folyamat felelős, hogy a Windows leálljon, kijelentkezzen?

Figyelt kérdés
A Winlogon-ra tippelnék, igazából, csak megszeretném erősíteni, hogy valóban az e, mivel ha az, akkor a windows-t megtudom blokkolni, a normál leállítástól/kijelentkezéstől, ennek köze sincs a csoportházirendszerkesztőhöz. Külső programmal teszem ezt.
2021. szept. 22. 12:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hmm, sok idő feltölteni a videót, éppen ezért feláldozom a minőséget:

https://www.youtube.com/watch?v=o8V_-pi7HL8 A bizonyíték, hogy működik.

2021. szept. 22. 14:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Ejh, nem állítottam be, hogy vegye az egeret. Na jó, újra :D
2021. szept. 22. 14:16
 13/18 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=rFoIdvuP8c4

Itt már minden látszik. Itt, a bizonyíték.

2021. szept. 22. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:

"magam ellen kell ez a védelem"

Ez ellen valóban nehéz védekezni. :)

Próbáld meg a boros és pálinkás üvegeket távolabb tartani a számítógéptől...

2021. szept. 22. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Shift-del vagyok: ami azt illeti, én csak azt az egyet kommenteltem, aminél alá is írtam hogy én vagyok. Azért nem úgy tűnik, hogy csak szerintem nem kéne erőltetned a rendszerben való nyúlkálást.
2021. szept. 22. 15:25
 16/18 A kérdező kommentje:

14-es, a boros és a pálinkás üveg, egy eset végett, örökké távol marad tőlem :D

Oh, szóval van pár alternatív személy, 15-ös, na mindegy. Ha te úgy látod, akkor úgy látod. Én máshogy látom :D

2021. szept. 22. 20:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Következő lépés. Védd le hogy ha kihúzod a konnektorból, akkor se álljon le, ha ez sikerül, akkor következő lépésnél, ha lehajítod a gépet egy repülőről és 10000-szer átmész rajta úthengerrel, behajítod a Napba, esetleg át küldöd egy fekete lyukon is, akkor se kapcsoljon ki és működjön tovább 🤣🤣🤣
2021. szept. 23. 12:04
 18/18 A kérdező kommentje:
A konnektoros sikerült, akkumlátorral (Elméletben) :D a repülőről leesett, szerencsére vízbe, (De nem volt vízálló) :D Az úthengernél is elbukott (Sajnos nincs benne horpadásvédelem, talán a comodo hips azon is segít) :D A napnál viszont, hát, erre mondják, "Világos?" De, a fekete lyuk elvitte. Most nem találom :D
2021. szept. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!