Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lett lassabb a Chrome?

Miért lett lassabb a Chrome?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy pár napja nagyon akadozik a Chrome. Főleg akkor lassul be nagyon amikor facebookon írnék. Olyankor befagy a chat ablak, majd jó pár másodperc múlva megjelenik amit írtam és nagy nehezen el is küldi. Még akkor is lassabb amikor webshopon nézegetem a képeket a termékről és és egyik képről át szeretnék váltani a másikra. Ilyenkor jóval később vált át mint eddig. Mitől lehet ez?

Időközben újra kellett telepíteni a gépet, de a helyzet változatlan.

2021. szept. 20. 17:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem nem, kérdező, először is, felejtsd el az újratelepítés-t, mert nem old meg semmit, ha valami belassul, akkor az újratelepítés is után belassul, csak időt nyersz vele, én segítek neked, megoldani a problémát. Először is, a gyorsítótárat töröld, másrészről, kapcsold be a hardware-es gyorsítást a chrome-on, azután about:flags, about:config (Nem jut eszembe melyik firefox/chrome) Próbáld ki mindkettőt, és ott van egy csomó beállítás, én azokkal variáltam át az én böngészőmet, ami chrome alapú, de nem chrome, de a chrome-ot is. (A facebook-al nemigazán lehet mit kezdeni, ott a proci-t nagyon megeszi valami)
2021. szept. 20. 17:37
 2/16 A kérdező kommentje:

A telepítés egyébként is időszerű volt.

A gyorsítás be van kapcsolva, a gyorsítótárat töröltem a facebook továbbra is burtálisan lassú. Amikor elkezdek írni valamit akkor gyorsan felszökik a proci és memória használat közel 100%-ra ami azért fura mert más programok nem terhelik le ennyire. Csak 4 giga ram van benne és i7-es proci. Az lehet, hogy esetleg elokádta magát valami?

2021. szept. 20. 17:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Hirdetés blokkoló van telepítve rajta?
2021. szept. 20. 17:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, van.
2021. szept. 20. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Hmm, milyen az az i7-es proci? Van azok között is, lassú és gyors is.
2021. szept. 20. 17:58
 6/16 A kérdező kommentje:

A típusa talán i7-4510u.

Korábban ilyen gondok nem voltak a géppel, és 3d-s tervező programok is gond nélkül futottak rajta. Azt, hogy ezek a programok most hogyan futnak rajta azt nem tudom. Nincsenek feltelpítve.

2021. szept. 20. 18:06
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
Hát, ez 2ghz-s ha jól látom, nem rossz processzor, de a facebook, mindig lefogja terhelni, nekem Intel Xeon X3220 volt, 2,4 ghz-s de, a facebook, azt is teljesen szétszedte. Ami érdekes volt, hogy más böngészőbe, pár napig jó volt, utána bármit csináltam, ott is belassult.
2021. szept. 20. 18:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor erre mi lehet a megoldás? Azért bosszantó mert egyik napról a másikra lett ilyen rossz.
2021. szept. 20. 18:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Esetleg leírva nem lehet? Nincs lehetőségem discordra.
2021. szept. 20. 18:17
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem más elérhetőség is jó, de leírhatom, viszont az azért lesz problémás, mert nekem, régebbi verziójú a böngészőm, és pontosan az "About:flags" végett, ezen kívül, beállítanánk, a kritikus és az időzített, + szálakat a Windows-odon, ami szintén dobna a sebességen, azon kívül, bár törlöd a gyorsítótárat, a gpu cache-t meg ilyeneket nem, erre nekem, van egy script-em, ami egy kattintásra, mindenből kiszedi ezeket, mivel %Appdata%-ban találod, én szívesen oda adom, de nagyon sok beállítás-t kell átvariálnunk, és nem egy 10 perces idő lesz mire kész :D Mikor csináljuk?
2021. szept. 20. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!