Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánljátok a Duolingo -t?

Ajánljátok a Duolingo -t?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 16:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy máshogy van gépen és mobilon - mint a Duonàl?

Telón akárhogy nyomogatom, csak a Go Premium jön fel, hogy lenyomtam 5 leckèt

2021. nov. 15. 23:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Régebben csak telefonon használtam, főleg utazás/ingázás közben. Szerintem azt a Go Premium dolgot el lehet nyomni valahogy, mert én 80 vagy 90 leckéig simán elmentem.
2021. nov. 15. 23:22
 23/26 anonim ***** válasza:
22 meg az hogy a fizetős internet nélkül is megy, . A mobilon valóban van életrendszer, mint a játékokban pl, de ha lefogy 1 régi lecke teljesÍTÉSE, 1 szív.
2021. nov. 16. 12:02
 24/26 anonim ***** válasza:
"Telón akárhogy nyomogatom, csak a Go Premium jön fel, hogy lenyomtam 5 leckèt" Semmi ilyen nem jön ki, csak 1 ablak ami ajánlja a prémium verziót de ez gépen is van, és simán elnyomható.
2021. nov. 16. 12:03
 25/26 anonim ***** válasza:
"Mobil verzió viszont naponta 5 hibalehetősèged van" Dehogyis! 3 óránként töltődik újra 1 szív magától. De régi leckéért pl azonnal ad ha megcsinálod, de ez fel is kínálja a program.
2021. nov. 16. 12:05
 26/26 anonim ***** válasza:

#25 igazad van, nem írtam le elég pontosan, és inkább gépen használom.

A busuunàl továbbra is ugyanaz:

Mobilon ( újabb )

Bármit vàlasztok:

Go Prémium

Talán már 24 óra is eltelt

2021. nov. 16. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!