Régi scanner (CanoScan 4200F) meghajtóját lehet-e telepíteni olyan gépre, melyen a Windows 10 fut?
Figyelt kérdés
Telepítéskor van olyan opció, hogy 32, vagy 64 bytes operációs rendszerre telepítem, de ennek ellenére a W-10 alatt nem működik. Keresgetés közben találtam egy illesztő programot (vue scan), mely régi képolvasók működését lehetővé teszik. Sajnos a telepítéséről bővebb információ nincs. Ha valaki ismeri a telepítés menetét, azt kérem, hogy segítsen!2021. szept. 18. 04:16
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Nekem is van egy régi Canon scannerem, Win 7-hez még volt driver, 10-hez már nincs sajnos és a 7-es se működik. A VueScan nevű szoftvert találtam aminek a demó verziójával működött, de annyira túlárazott szoftver, hogy abból a pénzből veszel egy új scannert. Szerencsére van egy régi, XP-s gépem, azon hibátlanul megy, azzal használom, majd pendrivera megy az anyag amin át a Win 10-es gépre. Virtuális gépre tudod telepíteni, ha nincs régi hardvered, az XP nem eszik sok erőforrást, észre se fogod venni egy modern gépen, hogy virtualizálva fut, de elég csak akkor indítani amikor használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!