Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom PPT-ből kimenteni...

Hogy tudom PPT-ből kimenteni egy hangfile-t?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 11:15
1 2
 1/12 KmsRys ***** válasza:
100%

Biztos van egyszerűbb módszer, amiről nem tudok, de... Átnevezed a .ppt kiterjesztést .zip-re, és ki tudod csomagolni a benne lévő fájlokkal együtt.

Lehet, hogy kicsit elmebeteg módszer, de legalább működőképes :D

2021. szept. 16. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
#1-nek +1, én is ezt akartam javasolni!
2021. szept. 16. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy ez a trükk csak a .pptx azaz a 2007 utáni formátummal működik, a régi ppt-vel nem.
2021. szept. 16. 16:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem működik ez a módszer, az enyém ppt file
2021. szept. 16. 18:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Még láttam azt a módszert is hogy videó vagy mp4 fileba mentem de sajna csak win 7 és win 8-am van azzal pedig nem tudom megcsinálni.
2021. szept. 16. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Oh, nekem is Win7-em van :D Na kérdező, esetleg, elküldöd azt a fájlt nekem? Fogadjunk, nincs olyan fájl, amit ne tudnék szétszedni, szívesen megcsinálom neked, utána visszaküldöm a zene fájlt, emellett ha valami jó zene, az azért, egész érdekes lehet :D
2021. szept. 16. 19:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
jobb gombos kattintásra nem dobja fel a "media mentése másként" opciót?
2021. szept. 16. 19:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem nem működik
2021. szept. 20. 15:31
 9/12 A kérdező kommentje:
olyan van hogy hogy Mentésk képként
2021. szept. 20. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor - ugyan nem tudom melyik office-t használod, de - mutatok egy mentési lehetőséget:

Indítsd el a powerpoint progit, de még NE nyisd meg a manipulálandó fájlt!!! (csak a progit indítsd el, vagy egy másik fájlt nyiss meg)

Ha fut a program, akkor azon belül, az "office" gombra kattintva (vagy Ctrl+O) MOST tallózd be az ominózus fájlt, majd megnyitás után:

mentés másként > egyéb formátum > fájlformátum - weblap > adj neki valami nevet > mentés

Létrejön ezen a néven egy azonos nevű mappa+html fájl, menj a mappába, állítsd a mappa nézetet "részletek"-re, rendezd a fájlokat a "típus"-ra kattintva, válaszd ki a hangfájlt és csinálj vele amit szeretnél.

Mutatom is: [link] (valid: 3 nap)

2021. szept. 20. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!