Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 ben van ilyen?

Windows 10 ben van ilyen?

Figyelt kérdés
Windows 10 ben van valami beépített modúl amivel CD-t lehet írni? vagy le kell tölteni valamit? a leg gagyibb MP 3 formátumot (zenét) szeretném kimásolni CD re.

2021. szept. 15. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Van:

[link]

Ha nem mp3, hanem audio lemezt akarsz írni, az körülményesebb, és Windows Media Player kell hozzá. A cikkben annak menetét is leírják.

2021. szept. 15. 19:33
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 húha! elég hülye vagyok ehhez az egészhez,az YOU TUBE rol töltöttem le klippeknek a zenéjét MP 3 formátumban, azt szeretném CD re kimásolni, hogy a kocsiban tudjam hallgatni.
2021. szept. 15. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt elég fontos tudni, hogy az autós lejátszód támogatja-e az mp3 formátumot. Ha igen, akkor simán csinálsz egy adatlemezt, behúzod a fájlokat a mappába majd az írás gombra kattintasz miután beraktál a meghajtóba egy üres CD-t.

Ha támogatja az mp3-at és újabb típusú lejátszó, lehet van rajta USB csatlakozó is, és sokkal egyszerűbben meg tudod csinálni ugyanezt egy pendrive használatával. Egyszerűen rámásolod a fájlokat, és lejátszod. A CD egyik hátránya, hogy a tartalma fix, amit egyszer rátettél az már rajta marad.

Ha nem támogatja a lejátszó az mp3-at, akkor Audio CD-t kell csinálni, ahogy a leírás is mutatja.

2021. szept. 15. 20:36
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 valószinű támogatja,mert még a régi laptopommal XP-vel készítettem már így CD- t ( ne kérdezd hogyan ) azt lejátsza a kocsiba és a házimoziban is a lejátszó.
2021. szept. 15. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Jobb ha veszel egy FM transmittert és a telefonról játszod.
2021. szept. 15. 21:18
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 hűúha ! ki fogsz röhögni, nem használok okos telefont, leg gagyibb nokia telóm van,arra használom amire kitalálták! telefonálásra! okostelót már rég földhöz b..tam volna!
2021. szept. 15. 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a leggagyibb Nokia is tud Mp3-at lejátszani.
2021. szept. 15. 21:29
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 most hogy mondod, tényleg tudja, de ha "dróttal" rákötöm a autó lejátszóra valami AUX kijelzésnél nem játsza le. az MP3 lejátszómat ha ráteszem lejátsza. de én CD lemezt szeretnék betenni.
2021. szept. 15. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezt töltsd le

[link]

aztán majd válaszd a magyar nyelvet.

2021. szept. 16. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy van még a CDBurnerXP. Ne tévesszen meg a neve, megy 10-en is.
2021. szept. 16. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!