Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játékok letöltéséhez külön -...

Játékok letöltéséhez külön - erre a célra kialakított - letöltésvezérlőt kell használni?

Figyelt kérdés

Van több letöltésvezérlőm is,de azok egyike sem tölti le nekem a játékokat,csak a filmeket.

Mi lehet az oka?Mit célszerű használni?

2008. dec. 11. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

mit értesz te letöltésvezérlő alatt????

mert ennek a kérdésnek így semmi értelme

2008. dec. 11. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt a kérdést én se nagyon értem

1: böngészővel bármit le lehet szedni

2: letöltésvezérlő: down them all , orbit, flashget 8stb)

3: elméletileg ezekkel bármit le lehet tölteni

4: nem mindegy, hogy honnan akarsz letölteni, mert vannak olyan szerverek, amik nem szeretik a letöltésvezérlőket

2008. dec. 11. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
a "játék" és a "film" nem különböző adatforma. Mivel letöltés vezérlőt használsz, nyilván "warez" típúsú adatlopást végzel. Itt kis darabokba csomagolva töltheted le az adatot (teáht nem a játékot, vagy a fdilemt , hanem az adatot). Ezen kis darabokhoz ugyanúgy alkalmas egy flashget, hiszen az ég világon semmi különbség nincs 45 darab "Alegujabbsikerfilm.avi" nevű rar és mondjuk 75 darab "Alegujabbtutijáték.rar" között. Szóval... gondold át mégegyszer:) JA... és ne letöltésvezérlőt használj,hanem ha lehetséges, FTP kapcsolatot commanderrel. Ott majd átlátod a rendszert.
2008. dec. 12. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:

A Flash FXP-t használom,amit maga az oldal ajánlott,onnan is töltöttem le (név szerint a Forceweb.hu-ról van szó).

Valami codecet ajánlottak,hogy azt is le kell hozzá tölteni,de ezt filmekhez ajánlották.

Ehhez is le kéne tölteni?

2008. dec. 12. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Bocs,de e kettő alatt mit értesz?

-adatlopás

-Commandert használjak a letöltésvezérlő helyett?

2008. dec. 12. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Az "adatlopást" csak tréfának szántam :)Természetesen nem szándékozom most a "szerzői jogvédelem" "szellemi termék tulajdonjoga" és egyéb érdekességek témakörében véleméynt alkotni, midneki úgy szerzi be az adatot, ahogyan csak szeretné:)

Igen, én FlashFXP vel szemben is commandert ajánlok, bár a különbség közöttük nem olyan sok. Akkor gondolom már ahsználtad a flashfxp-t,láthattad hogy archvium csomagokat kapsz. Ugyanezeket, ugyanezt a könyvtárszerkezet kezelést commanderrel is eléred. Szóval azthiszem az egyszerűsége miatt tudnám elsősorban javasolni.

A codec majd a film megnézéshez kell, ha avi ról van szó ami szitne 100%, akkor a www.divx.com on nézz körbe. Ez kell ahhoz hogy az avi tömöritvényeket naprakészen le tudd játszani.

2008. dec. 12. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Még annyit a most írt reagálásomhoz, ohgy a commander, az ugye természetesen Total Commander, vagy Widnow Commander nevű file kezelő program:) Ott lesz a lehetőségek között a file transfer protocoll, vagyis az FTP lehetőség. Gyerekjáték lesz.
2008. dec. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!