Játékok letöltéséhez külön - erre a célra kialakított - letöltésvezérlőt kell használni?
Van több letöltésvezérlőm is,de azok egyike sem tölti le nekem a játékokat,csak a filmeket.
Mi lehet az oka?Mit célszerű használni?
mit értesz te letöltésvezérlő alatt????
mert ennek a kérdésnek így semmi értelme
ezt a kérdést én se nagyon értem
1: böngészővel bármit le lehet szedni
2: letöltésvezérlő: down them all , orbit, flashget 8stb)
3: elméletileg ezekkel bármit le lehet tölteni
4: nem mindegy, hogy honnan akarsz letölteni, mert vannak olyan szerverek, amik nem szeretik a letöltésvezérlőket
A Flash FXP-t használom,amit maga az oldal ajánlott,onnan is töltöttem le (név szerint a Forceweb.hu-ról van szó).
Valami codecet ajánlottak,hogy azt is le kell hozzá tölteni,de ezt filmekhez ajánlották.
Ehhez is le kéne tölteni?
Bocs,de e kettő alatt mit értesz?
-adatlopás
-Commandert használjak a letöltésvezérlő helyett?
Az "adatlopást" csak tréfának szántam :)Természetesen nem szándékozom most a "szerzői jogvédelem" "szellemi termék tulajdonjoga" és egyéb érdekességek témakörében véleméynt alkotni, midneki úgy szerzi be az adatot, ahogyan csak szeretné:)
Igen, én FlashFXP vel szemben is commandert ajánlok, bár a különbség közöttük nem olyan sok. Akkor gondolom már ahsználtad a flashfxp-t,láthattad hogy archvium csomagokat kapsz. Ugyanezeket, ugyanezt a könyvtárszerkezet kezelést commanderrel is eléred. Szóval azthiszem az egyszerűsége miatt tudnám elsősorban javasolni.
A codec majd a film megnézéshez kell, ha avi ról van szó ami szitne 100%, akkor a www.divx.com on nézz körbe. Ez kell ahhoz hogy az avi tömöritvényeket naprakészen le tudd játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!