Szeretnék olyan programot letölteni amivel ezt a videót megcsinálták, melyik ez?
Figyelt kérdés
Tudom több program is van hozzá,én valami egyszerűbbre gondoltam amivel elkezthetem az egészet.
Lényeg hogy hangot is tudjak felvenni mellé.
Az sem baj ha magyar nyelvű.
2008. dec. 11. 09:03
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a HyperCam prg-t használom, de van még néhány.(Fraps?)
Próbaverziós a HC, de ha igényled, segíthetek...
2/4 A kérdező kommentje:
köszi
egyenlőre az a problémám a HC-vel hogy nem mutatja a felvett képet csak hang van.
Fekete a képernyő
2008. dec. 11. 11:02
3/4 anonim válasza:
Kijelölted a területet, amit szeretnél felvenni, és a hangot engedélyezni kell. Felvétel közben alapból pirosas keretű a kijelölt ablak. Nekem működik, de ezzel fimlejátszást nem tudsz felvenni azt hiszem, csak a programokat, az asztal bármely területét. Nem lehet, hogy filmmel próbáltad?
4/4 anonim válasza:
van a hypercam-nak második verziója is, próbálkozz azzal is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!